Nyomj egy lájkot és nem fogod elhinni, mi történik!

Ha ezt most elolvasod, megváltozik az életed. A kattintás után kiderül!!!!!

“A nyomj egy like-ot, és ird (sic) alá hogy “OMG” és nézd meg mi történik a képpel. Hihetetlen” 51 230 embertársunknak tetszik, 1425 honfitársunk megosztotta, és 51 468 ember hozzászólt. Mert várta, hogy jöjjön a hihetetlen. Csak az bizony nem gyütt.

Minek ide hír? Minek ide tájékoztatás, minek ide írni bármiről is, ha a Kárpát-medencében található populáció egy Isten tudja mekkora része még ahhoz is totálisan hülye, hogy manipulálni lehessen a média gonosz kezei által.

98579271

Ez a gondolkodás, a fény legkisebb szikrája nélkül élő homogén, a tudati létezés előszobájában megrekedt biomassza természetesen határtalanul boldog. Boldog, mert amúgy ahhoz is segg hülye, hogy képes legyen egy kis diszharmóniára.

Fellép a legnépszerűbb közösségi portálra, belájkolja a szomszéd lányka premierbe tolt melleiről készült szelfit, bulikah előtt posztolja a közepesen Pumped Gabóra gyurmázott felsőtestét, megtekinti kedvenc márkájának aktuális leárazásait, hogy másnap a többin áttaposva jusson be és megvehesse aktuális, de mérhetetlenül sekélyes álmának tárgyát, majd becsoszog a szaküzletbe, hogy részletre megvegye az iPhone akárhányast, mert a mostani iPhone akárhányas (mínusz 1) halálosan ciki már a Morrisons 1-2-3-4-ben a haverok előtt.

66353315

De azért az úton még belefér egy OMG gomb, egy lájk, mert ettől majd megváltozik az élete, vagy olyat olvas, hogy leesik az álla. Minősített esetben belájkol 43 darab lájkvadász oldalt, ahol minden nap kiderül az IGAZSÁG, ahol mindent megtudni mindenről, idősebb verzió esetén kicsit nosztalgiázik, mert régen úgy minden jobb volt mint most, kesereg, mert bezárták az Élet Iskoláját, ahol ő tanult, lájkolja a Gyíkemberek igaz történetét, és küld két művirágot rég nem látott ismerőse születésnapjára, mert ahhoz is hülye, hogy emlékezzen, amaz már két éve meghalt.

Ezek az emberek szavazópolgárok. Ugyanannyit ér a szavazatuk, mint mondjuk az MTA elnökének, miközben elképzelése sincs arról, hogy mi zajlik körülötte. Persze nem csak nem érti, nem is érdekli. A velünk élő kádárizmus akciós leárazásba csomagolt szupcsi-telcsi világa az övé, és elégedetten tapicskol benne, Szomszédok helyett esténként egy jó Barátok köztre.

Valószínűleg tanulatlan. Valószínűleg képzetlen. Valószínűleg lusta. De ami a legrosszabb, hogy bizonyosan úgy éli az életét,

hogy semmiféle célja nincs vele, ebből következően motivációja sincsen.

Legfeljebb annyi, hogy nyomjon egy lájkot, meg odabiggyessze, hogy OMG, hogy LOLCSI, hogy XDDD.

Szóval, “a nyomj egy like-ot, és ird (sic) alá hogy “OMG” és nézd meg mi történik a képpel. Hihetetlen” 51 230 embertársunknak tetszik, 1425 honfitársunk meg is osztotta, és 51 468 ember hozzászólt. Az esetek túlnyomó többségében természetesen egy OMG-t. Persze gondolhatjuk, hogy nem érdemes ennek alapján általánosítani. Hogy ez csak az alja. Azok, akik nap mint nap bebizonyítják, hogy nem tudnak/akarnak gondolkodni. És élvezik.

De ez nem csak az alja. Ez az átlag.

Ha másra nem, hát arra jó volt a Facebook, hogy a földfelszín alól felhozza azt az éjsötét üres halmazt, amely korábban, az internet előtti időkben nem rendelkezett ahhoz elég eszközzel, hogy megmutassa magát, hogy “hallassa a hangját”. Mást nagyon úgysem tud.

Ha ebből, ha ezekből az emberekből indulunk ki, akkor világunk megérett a pusztulásra.

Ha tetszett a cikk, nyomj egy lájkot, fogd a fejed, és mondogasd magadban,

OMG.

(alfahir.hu)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

A nap témája: Enyhül a kánikula a héten

Kánikulával kezdődik a hét, de aztán előbb egy, majd várhatóan még egy hidegfront is eléri az országot, hatásukra pedig több fokkal visszaesik a hőmérséklet. A hét második felében már jellemzően 30 Celsius-fok alatt alakulnak a csúcsértékek, vasárnap néhol csak 20 fokig melegszik a levegő – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-hez.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink