📺 Új dallal jelentkezett a makói gitáros, Horváth Gergő

Megjelent a Csípősön már többször bemutatott gitáros új száma, ami a Moutza címet kapta és Látrányi Lajos, valamint Paulovics Péter Ákos közreműködésével készült. A dal készítése folyamán kicsit visszanyúltak az időben 12-13 évet és az akkori metalcore hangzásvilágát idézik.

Horváth Gergő 15 éve gitározik, főként metál vonalon. Azonban más stílusban is alkotott már, legutóbbi szerzeménye Nagy Tímeával egy igazán alter zene, ami a közönség tetszését is elnyerte. – A Moutza-val visszatértem a metál vonalra és így egy dallamos, pörgős zene készült. A közös munkát mindenki nagyon élvezte, a jövőben biztosan várhatóak hasonló megmozdulások – fogalmazott Gergő.

Még 2016-ban egy baráti beszélgetés alkalmával merült fel Gergőben és Laliban, hogy készítsenek egy közös projektet. Ennek eredménye lett 2017-ben az Engraved Border c. instrumentális számuk. Arra az elhatározásra jutottak, hogy ezt a formációt megtartva újabb projeket készítenek más-más énekesekkel, zenészekkel. 2018-ban mutatták be az As a goodfriend-et, amit Nagy Zoltán (Phrenia) közreműködésével készítettek el. Az új dal pedig a Moutza, ahol Paulovics Péter Ákos (The Heartless Aisha) és Csontos Péter (The Void) működött közre.

A hangszeres részeket és az éneket is mindenki a saját homestudiojában rögzítette, majd az így felvett sávokat küldték Simon Istvánnak (No Silence) masteringre, akivel már többször dolgoztak együtt.  A jövőben további hasonló produkciók várhatóak, hiszen jelenleg két projekt is készülőben van.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

Covidos lett Szabó Bálint

Az első tünetek pénteken éjszaka jelentkeztek, a teszt a mai napon lett pozitív; jelenleg klinikai ellátásban részesül – olvasható a Mindenki Szegedért Mozgalom oldalán.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

A hajrában győzött a Makó FC

Két csereként beszállt játékos góljaival, a 74. és a 92. percben szerzett találatokkal három ponttal tért haza Gerjenből a makói csapat. Tizennyolc lejátszott mérkőzés után a második helyen állnak az NB3 közép csoportjában.

Tovább olvasom »