Új járműveket kaptak a nagylaki és kiszombori rendőrök

A gépkocsikat Szilassi-Horváth Jenő rendőr ezredes, a Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság rendészeti rendőrfőkapitány-helyettese 2020. december 22-én kora délután adta át Szegeden.

A kilenc Toyota Land Cruisert, a két Volkswagen Transportert, illetve az Audi A3 típusú személygépkocsit a szegedi, a nagylaki és a kiszombori határrendészeti kirendeltségek, illetve a főkapitányság négy osztályának munkatársai használják majd.

Az újonnan beszerzett járművek a jövőben is hozzájárulnak és támogatják a rendőrség magas színvonalú feladatellátását és korszerű munkakörnyezetet biztosítanak mindehhez. A járműállomány nagymértékű fejlesztése kulcsfontosságú a hatékony, folyamatos határőrizet megvalósításához is – írja a police.hu.

Szeretne a jövőben is olvasni hasonló cikkeket?

A Makói Csípős mögött nem állnak milliárdosok, működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk. A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

Kiderült a makói Fidesz összes jelöltje

Lázár János feltöltött egy fotót az oldalára, amin rajta kívül kilenc fő látható, Farkas Éva mint polgármesterjelölt és még nyolcan, akik vélhetően a Fidesz képviselőjelöltjei lesznek Makón.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink