Új vezetője lett a Nyugdíjas Lakóparknak Hódmezővásárhelyen

Az előző vezető nyugdíjba vonult, a kiírt pályázatra Lénárt Miklós anyaga bizonyult a legjobbnak. A tegnapi lakógyűlésen mutatták be a közösségnek.

Az új igazgató kiemelte: az egyik legfontosabb törekvése, hogy békés közösséget teremtsen. – Mindent megteszek a színvonalas ellátás érdekében, és ehhez a személyes kapcsolatok kialakítása, a lakók véleményének a meghallgatása is fontos. Minden egyes apartmant végig fogok látogatni – szögezte le.

Az ott élő idős emberek sokféle ügyben szólaltak fel a gyűlésen. Akadt, aki elmondta, hogy jó lenne ismét egy kisbolt a főbejáratnál, más kihangsúlyozta: nagyon bízik az új vezetőben, látja benne az ambíciót. A lakók megnyugtatására az is elhangzott, hogy – mivel ez bonyolultabb, mintha egyszerűen magánházakban élnének – megkeresi a megoldást az intézmény vezetése arra, hogyan tudják március 31-ig érvényesíteni a 9 ezer forintos rezsiutalványt.

Szót kért a közelmúltban újraszerveződött Idősügyi Tanács elnöke, Fejes Péter önkormányzati képviselő. – Sok volt a feszültség az elmúlt években a lakóparkban, ezért is elengedhetetlen, hogy az itt élő emberek minden tekintetben közeledni kezdjenek egymáshoz – mondta.

Az is elhangzott: a lakópark a HMSZ NZrt.-hez tartozik, és mint ilyen, üzleti vállalkozásként is tekinthetünk rá, amelynek jól kell működni. A közel 2 hektáros területen 107 apartman van, ezek mérete 34-51 négyzetméter, jelenleg több mint 120 lakójuk van. Lénárt Miklós munkáját 12 munkatárs segíti, a nap 24 órájában 1 fő szakképzett ápoló áll rendelkezésre. Az ebédlőt és a tornatermet rendezvényekre bérbe adják, illetve van 5 kiváló minőségű, szállóvendégek számára kiadó apartman a főépületben.

(A Polgármesteri Hivatal gyorshír szolgálata nyomán)

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

Makói sakkozó nyerte a kecskeméti versenyt

2021. október 2-án Kecskeméten az Országos Gyermek és Felnőtt Egyéni Rapid Sakkversenyen 4 fő makói játékos ült asztalhoz. A hét fordulós megmérettetésen 2 x 15 perces időbeosztású játszmák kerültek lebonyolításra.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink