Újra baleset volt a Rákosi út-elkerülő találkozásánál

Összeütközött két személyautó Makón, a 430-as számú út és a Rákosi út kereszteződésében kedd délelőtt – közölte a megyei katasztrófavédelem. (Fotó: illusztráció.)

11 óra előtt azt írták: A balesethez műszaki mentés céljából a makói hivatásos tűzoltók vonultak ki. Az egyik gépkocsi forgalmi akadályt képez, a helyszínen forgalomkorlátozásra kell számítani.

Októberben kötik meg a szerződést

A makói elkerülő és a Rákosi úti kereszteződésben az elmúlt években közel 50 baleset történt és négyen meghaltak. A képviselő-testület 2015 februárjában döntött arról, hogy a 430-as és 4432-es utak kereszteződését átépítik körforgalommá. 

Idén februárban Farkas Éva Erzsébet polgármester elmondta, a tervek szerint 2021 októberében megkötik a szerződést a körforgalom megépítéséről.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

Hangszer adományokkal segítik a gyermekeket

A Zenedoktorok jótékony csapata nem csak gyerekeknek, nem csak betegeknek segít, fő eszközként a zene jótékony erejéből merítve. Kórházakban folyó tevékenységekhez a lakosság segítségét kérik, olyan megunt, de még jó állapotú hangszerek és zenei eszközök felajánlását várják, amelyekkel sikeresebb lehet a jótékonysági működés – közölte a Mátrix Közhasznú Alapítvány.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

Szombattól visszajön a maszk

Szombattól ismét kötelező lesz a maszk viselése zárt térben. Az 500 főnél nagyobb rendezvényeket csak védettségi igazolvánnyal lehet látogatni – jelentette be Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter a Kormányinfón csütörtökön.

Tovább olvasom »