Vádemelés: éjjel, egyedül, a saját háza előtt álló nőre támadt Szegeden

A Szegedi Járási Ügyészség vádat emelt azzal a budapesti férfival szemben, aki tavaly áprilisban Szegeden szexuális erőszakot követett el egy nővel szemben – közölte honlapján az ügyészség.

A vádirat szerint a vádlott az éjféli órákban egy egyedül sétáló nőre lett figyelmes Szeged móravárosi városrészén. Követte a hazaérő sértettet, aki társasházi otthona bejáratán át éppen a lépcsőházba lépett be. Ekkor a nőt a vállánál megragadta és a lépcsőházi előtérbe belökte. A sértett próbált segítségért kiabálni valamint a vádlott szorításából kiszabadulni és elmenekülni, de a férfi a földön fekvő nőt a lábainál fogva visszahúzta. Ezt követően őt a testével a földhöz szorította, a sértett száját egyik kezével mindvégig befogta és szexuális erőszakot követett el vele szemben.

A cselekmény következtében testszerte zúzódásos sérüléseket szenvedő sértett a vádlottal szemben joghatályos magánindítványt terjesztett elő, azaz kérte megbüntetését.

A vádlottat a járási ügyészség szexuális erőszak bűntettének elkövetésével vádolja. A vádemeléskor letartóztatás kényszerintézkedés hatálya alatt álló vádlott bűnösségének kérdésében a Szegedi Járásbíróság fog dönteni.

(ugyeszseg.hu)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

A nap idézete

33 éve hunyt el Csanádi Imre, költő, író, műfordító, balladagyűjtő; publicista, szerkesztő.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink