,,Van olyan családtag, munkatárs, aki nem élte meg a felmentő határozatot, a képviselő-testület bocsánatot sem kért”

Egy, a Makó-Térségi Víziközmű Kft. egykori, most nyugállományú munkatársai által írt levél került szerkesztőségünk birtokába. Az írók kiemelik, hogy az alaptalan lejárató akció a cég volt munkatársainak és a menedzsmentnek életre szóló lelki törést okozott, van aki nem élte meg a felmentő határozatot. Kitértek arra is, hogy a képviselők a vízmű lejáratása helyett miért nem azért dolgoztak, hogy Makón legyen az összevont vízmű vállalat központja.

A teljes levelet megtalálják a cikk alján, itt pedig kigyűjtöttük a legérdekesebb részeket:

,,Nem sikerült bebizonyíttatni az igazság ellenkezőjét. Tehát kár nem volt, nagy kár sem volt, különösen nagy kár sem volt, sőt kicsi kár sem volt és hűtlen kezelés sem történt.”

 

,,Az alaptalan és rendkívül sok kárt okozó, feltehetően az előző város vezetés lejáratását is célzó akció azonban elsősorban a kft volt munkatársainak, különösen a törvénytelenül meghurcolt menedzsmentjének okozott egész életre szóló lelik törést, sok esetben anyagi veszteséget is. Van olyan érintett munkatárs és családtag is, aki nem élte meg a jogerős, felmentő határozatot. A feltehetően a törvényeket is megsértő kipellengérezésekért, hírnévrontásokért, személyiségi jogsértésekért a képviselő-testület még csak bocsánatot sem kért.”

 

,,Magyarázzák meg, hogy a vízmű lejáratása helyett miért nem azért dolgoztak, hogy a makói vízmű mégiscsak megyei vízmű központ legyen.”

 

,,Hogyan történhetett az, hogy egy 5 milliárd forint tartozással felszámolt víziközmű kft helyett egy félmilliárd forint vagyont kigazdálkodó céget támadtak meg hűtlen kezeléssel?”

 

,,Továbbá megbánták-e azt, hogy a feljelentés előtti testületi ülésen szót sem adtak a cég köztiszteletben álló vezetőjének, aki 48 évig szolgálta Makót és valószínűleg többet tett Makóért, mint a feljelentők együttesen?”

 

,,A legjobb szakembereket akkor támadták meg, üldözték el, amikor igen nagy szükség volt rájuk Makón.”

 

,,A feljelentés komolytalanságát, rosszhiszeműségét mi sem bizonyítja jobban mint az, hogy a négy évig tartó nyomozás során a cég vezetőjének meghallgatására szükség sem volt. A feljelentők embertelenségét, gátlástalanságát pedig a tizenegyszeri hosszabítás kierőszakolása bizonyítja.”

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

Covidban elhunyt egy háromgyermekes mórahalmi mentős

Mindössze 47 évesen hunyt el koronavírus-fertőzésben november 17-én Hatvani Balázs mórahalmi mentős, aki a járvány alatt mindvégig a frontvonalban küzdött. Feleségét és három gyermekét hagyta hátra, akik kilátástalan helyzetbe kerültek azzal, hogy elveszítették az édesapát. 

Tovább »

kapcsolódó cikkeink