Vasalódeszkáról osztottak bizonyítványt egy budaörsi gimnáziumban

Újabb pedagógus, illetve gimnázium vállalt rendhagyó szolidaritást Vezsenyi László, makói testnevelő tanárral, aki egy korábban közzétett karanténvideójában vasalódeszkán mutatta meg a különböző úszástechnikákat. 

Ötletes kezdeményezését egyedül a helyi tankerületi vezető, Balázs József nem nézte jó szemmel, aki dicséret helyett írásbeli figyelmeztetésben részesítette, eltiltotta a csoportjaitól és adminisztratív munkára kényszerítette a tornatanárt. Ezt viszont a közfelháborodáson túl az Emberi Erőforrások Minisztériuma (EMMI) sem nézte jó szemmel, és úgy foglalt állást, hogy egyértelmű túlkapás volt a tankerületi igazgató eljárása. Balázs József ezután lemondott tisztségéről.

Azóta vasalódeszkából készült már oltár, motor, íróasztal és legutóbb Tollner József, a budaörsi Illyés Gyula Gimnázium tanára egy vasalódeszkáról osztotta ki a bizonyítványokat.

Manapság divatossá váló eszközt használtam a bizonyítványosztáshoz. Gratulálok a 9.c osztály tanulóinak a szép eredményekhez!

– fogalmazott Tollner.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink