Vasalódeszkáról osztottak bizonyítványt egy budaörsi gimnáziumban

Újabb pedagógus, illetve gimnázium vállalt rendhagyó szolidaritást Vezsenyi László, makói testnevelő tanárral, aki egy korábban közzétett karanténvideójában vasalódeszkán mutatta meg a különböző úszástechnikákat. 

Ötletes kezdeményezését egyedül a helyi tankerületi vezető, Balázs József nem nézte jó szemmel, aki dicséret helyett írásbeli figyelmeztetésben részesítette, eltiltotta a csoportjaitól és adminisztratív munkára kényszerítette a tornatanárt. Ezt viszont a közfelháborodáson túl az Emberi Erőforrások Minisztériuma (EMMI) sem nézte jó szemmel, és úgy foglalt állást, hogy egyértelmű túlkapás volt a tankerületi igazgató eljárása. Balázs József ezután lemondott tisztségéről.

Azóta vasalódeszkából készült már oltár, motor, íróasztal és legutóbb Tollner József, a budaörsi Illyés Gyula Gimnázium tanára egy vasalódeszkáról osztotta ki a bizonyítványokat.

Manapság divatossá váló eszközt használtam a bizonyítványosztáshoz. Gratulálok a 9.c osztály tanulóinak a szép eredményekhez!

– fogalmazott Tollner.

Szeretne a jövőben is olvasni hasonló cikkeket?

A Makói Csípős mögött nem állnak milliárdosok, működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk. A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

A nap idézete

79 éve született Soltész Rezső, magyar énekes, dalszerző, szövegíró, lapkiadó.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink