Végleges a Makó FC játékoskerete

Az NB3-as csapat közzétette, milyen mozgások történtek náluk.

A következő játékosok távoztak: Garamvölgyi Csaba (FK Szeged), Magyar György (Tiszasziget), Köteles Attila (Szarvas), Tamaskó Ádám (ESMTK), Major Ernő (Kecskemét II.), Dóra Donát (MTK II.), Horváth Előd, Vas Károly (Szentes).

A helyükre érkezett Ásós Dániel (KTE, kapus), Tóth Ádám (Király SE, kapus) Luka Sili (III.Kerület, jobb hátvéd/szélső), Zana Dávid (Lendva, bal hátvéd/szélső), Csányi Ádám (DEAC, szélső), Borbély Boldizsár (Békéscsaba, középpályás), Lévai Norbert (Dabas, középpályás), Stefan Vladul (Kaposvár, támadó), Frank Boldizsár (SZVSE, támadó), Kiss László Dávid (Békéscsaba, támadó).

További változás a korábbiakhoz képest, hogy Rózsahegyi Dominik továbbra is nálunk folytatja pályafutását – tették hozzá oldalukon a makóiak.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

A nap idézete

158 éve hunyt el Fáy András író, politikus és nemzetgazda, a magyar reformkor irodalmi és társadalmi mozgalmainak egyik legtevékenyebb alakja

Tovább »

kapcsolódó cikkeink