Visszaállt a forgalmirend a Hagymatikum mögötti utcán

A fürdő bővítése befejeződött, így az önkormányzat a Makói Rendőrkapitánysággal felülvizsgálta a forgalmirendet a környező utcákban – erről sajtótájékoztatón számoltak be, amire a Makói Csípőst egyébként nem hívták meg.

A döntések értelmében a Teleki László utcán a forgalomkorlátozásokat feloldották, ezzel az eredeti, a kétirányú közlekedés visszaállt. A Makovecz térre csak a Csanád vezér tér irányából lehet behajtani és csak a Szép utca irányába hagyható el a tér. Reményeik szerint az egyirányúsítással a korábbi fennakadások megszűnnek, és a gépkocsik a nagyobb befogadóképességű parkolók (Szent János tér, Hollósy Kornélia) felé lesznek terelve. A gyalogos – kerékpáros közlekedés továbbra is kétirányú marad.

A téren található Bérpalota hátsó gépkocsi behajtójához a bejárás továbbra is biztosított az ottlakók számára, de ezen az úton sem megállni, sem parkolni nem lehet a jövőben.

A Teleki László utcát még 2021 júniusában zárták le. A forgalomkorlátozást a Hagymatikum bővítésének munkálatai indokolták.

(Fotók: Farkas Éva Erzsébet Facebook oldala)

Szeretne a jövőben is olvasni hasonló cikkeket?

A Makói Csípős mögött nem állnak milliárdosok, működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk. A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

Kiderült a makói Fidesz összes jelöltje

Lázár János feltöltött egy fotót az oldalára, amin rajta kívül kilenc fő látható, Farkas Éva mint polgármesterjelölt és még nyolcan, akik vélhetően a Fidesz képviselőjelöltjei lesznek Makón.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink