Hangszer adományokkal segítik a gyermekeket

A Zenedoktorok jótékony csapata nem csak gyerekeknek, nem csak betegeknek segít, fő eszközként a zene jótékony erejéből merítve. Kórházakban folyó tevékenységekhez a lakosság segítségét kérik, olyan megunt, de még jó állapotú hangszerek és zenei eszközök felajánlását várják, amelyekkel sikeresebb lehet a jótékonysági működés – közölte a Mátrix Közhasznú Alapítvány.

Nem kell nagy dolgokra gondolni, a lakás szekrényei mélyén pihenő apróbb csengettyűk, csörgők, dobütők, de furulyák, szintetizátorok, gitár mellett akár a gyermekjáték-hangszerek hasznos adományokká válhatnak. Emellett nagy segítség a mesekönyv, diafilm, plüssmaci is.

Rácz Anett alapítványi elnök elmondta, hogy évente több ezer bajban lévő felnőttnek és kisgyermeknek sikerül kisebb – nagyobb támogatással segíteni kilábalni a bajból, köszönhetően a bohócdoktor, zenedoktor, mesedoktor, szeretetcsoki, számítógép álom, ruha – cipő adományozó programoknak.

www.zenedoktor.hu oldalon minden információ elérhető a közösségi programról.

A hangszer felajánlások az alapítványnál leadhatók személyesen és csomagban is:
Centerke Adományozó Központ
Cím: 6720 Szeged, Tisza Lajos krt. 12.
Információs telefonszám munkanapokon: +36209298181

Szeretne a jövőben is olvasni hasonló cikkeket?

A Makói Csípős mögött nem állnak milliárdosok, működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk. A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink