Ha időben elkezdik a pálya felújítását, már rég kész lenne

Ha a költségvetés elfogadását követően megrendelték volna a munkát, akkor már kész lett volna – fogalmazott a szerdai testületi ülésen Czirbus Gábor. Az önkormányzati képviselő Farkas Évának tette fel a kérdést: mikor újul meg a Szent István téri pálya?

A polgármester azt mondta, az árajánlatokról már beszéltek korábban. Ugyanakkor emlékeztetett, több fejlesztést felfüggesztettek, amiket szeptember végén, az adóbevételek beérkezésekor vizsgálnak meg, hogy lesz-e rájuk forrás.

Czirbus Gábor kifejtette: február 9-én lett elfogadott költségvetése Makón, amiben szerepelt a pálya felújítása. Ha ezt a munkát megrendelték volna, akkor már kész lenne. Ha időben történt volna előrelépés, akkor már kész lenne a pálya. Lassan vége a nyárnak és kültéri munkát nem szerencsés végezni – tette hozzá.

A képviselő hétfőn számolt be arról: a Szent István téri napon többen is megjegyezték, hogy rendkívül rossz állapotban van a sportpálya.

A pályáról júniusban mi is írtunk. Már akkor is hiányzó, vagy éppen több helyen felváló rekortán borítással találkozhattunk. A küzdőtér pedig nem olyan régi, hét éve a SZIGNUM nyolcadikosai avatták fel. A probléma az, hogy az eredeti betonpálya és az új borítás elválik egymástól, 2016 óta állandóan.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink