Több mint fél éve várják a Szent István téri pálya felújítását

Czirbus Gábor, a körzet képviselője arra hívta fel a figyelmet, hogy az elfogadott költségvetés ellenére több mint fél év is kevésnek bizonyult, hogy a város elkezdje a pálya felújítását. A lakosokkal, illetve a Szignum iskola diákjaival közösen várják a megígért felújítást.

A képviselő Facebook oldalán azt írta: az elmúlt hétvégén megrendezett Szent István téri napon többen is megjegyezték, hogy rendkívül rossz állapotban van a sportpálya. Elmondta nekik, hogy a 2022-es költségvetésben szerepel a Szent István téri sportpálya felújítása.

,,Nagyon bíztam benne, hogy a 2022. február 9-én, testületi ülésen elfogadott költségvetés részeként a 2022/2023-as tanévkezdésre elkészül az új rekortán burkolat, melyet a diákok használni tudnak a tanítási órákon és a délutáni foglalkozásokon. Biztos vagyok benne, hogy Farkas Éva Erzsébet polgármester asszony és a hivatal is azon dolgozik, hogy a pálya a következő hetekben megújulhasson”

– fogalmazott Czirbus Gábor. Hozzátette: mindenki láthatta, hogy a nyár folyamán mennyi új sportolási és szabadidős eszközt helyeztek ki a közterületekre (kondiparkok, e-padok), melyek szintén az idei költségvetésből valósultak meg.

A pályáról júniusban mi is írtunk. Már akkor is hiányzó, vagy éppen több helyen felváló rekortán borítással találkozhattunk. A küzdőtér pedig nem olyan régi, hét éve a SZIGNUM nyolcadikosai avatták fel. A probléma az, hogy az eredeti betonpálya és az új borítás elválik egymástól, 2016 óta állandóan.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

A nap témája: Már van olyan cég, amelyik olcsóbban kapja a gázt, mint a lakosság

A cégek már olcsóbban vehetnek gázt, mint a lakosság az átlagfogyasztás fölötti tarifa szerint – derül ki az MVM adataiból, az Átlátszó számításai szerint. Most azok kerülnek nehéz helyzetbe, akik korábban a további áremelkedéstől félve fix árú szerződést kötöttek a szolgáltatójukkal, a földgáz világpiaci ára ugyanis hónapok óta zuhan.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink