Lassan szétszéled az NB3-as Makó FC kerete

A bajnokságtól visszalépő csapat folyamatosan közli, hogy a téli időszakban hová igazolnak a játékosaik. Akik maradnak, illetve az érkezők a megye II-ben küzdhetnek a feljutásért.

Arról már korábban hírt adtunk, hogy Lévai Norbert a SZVSE játékosa lett, Stefan Vladul, Zámbori Dániel, Juhász Jónás, Rabecz Valter és Zana Dávid az NB3-as Hódmezővásárhely csapatában folytatja.

Nemrégiben közölték, Széll Kristóf és a sérülés után felépülő Babolek Zoltán a Tiszaszigetben folytatja, Varga Richárd Sándorfalvára tér hosszú évek után haza, míg Nemanja Nikic az NB3-as Karcag játékosa lesz.

Popgeorgiev Pantelis a REAC-nál folytatja tovább, Bordás Dániel haza igazol, így az Orosháza játékosa lett, Pócs Tamás és Csányi Ádám az Algyőt erősítik a továbbiakban. Heinrich Bence és Ásós Dániel a Szeged-Csanád Grosics Akadémia csapatában folytatja, vélhetően a tartalékcsapatban.

Az szintén már ismert volt, hogy Frank Boldizsár és Sirokmán Zoltán továbbra is Makón folytatja, most az érkezők között bejelentették Vas Károlyt és Molnár Dávidot, akik a Szentesi Kinizsitől térnek haza Makóra, míg a szintén makói nevelésű Kártyás Dávid a Békéscsabán töltött évek után Gyuláról csatlakozik újra hozzánk.

Szeptember végén derült ki, hogy a makói önkormányzat bezárja a sportlétesítményeket, a Makó FC így visszalépett a bajnokságtól. A szurkolók később elbúcsúztatták a csapatot, a jelenlegi helyzetben a gárda vezetősége arra törekedett, hogy megtartsák az utánpótlást és az alsóbb osztályú együtteseket.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink