Lassan szétszéled az NB3-as Makó FC kerete

A bajnokságtól visszalépő csapat folyamatosan közli, hogy a téli időszakban hová igazolnak a játékosaik. Akik maradnak, illetve az érkezők a megye II-ben küzdhetnek a feljutásért.

Arról már korábban hírt adtunk, hogy Lévai Norbert a SZVSE játékosa lett, Stefan Vladul, Zámbori Dániel, Juhász Jónás, Rabecz Valter és Zana Dávid az NB3-as Hódmezővásárhely csapatában folytatja.

Nemrégiben közölték, Széll Kristóf és a sérülés után felépülő Babolek Zoltán a Tiszaszigetben folytatja, Varga Richárd Sándorfalvára tér hosszú évek után haza, míg Nemanja Nikic az NB3-as Karcag játékosa lesz.

Popgeorgiev Pantelis a REAC-nál folytatja tovább, Bordás Dániel haza igazol, így az Orosháza játékosa lett, Pócs Tamás és Csányi Ádám az Algyőt erősítik a továbbiakban. Heinrich Bence és Ásós Dániel a Szeged-Csanád Grosics Akadémia csapatában folytatja, vélhetően a tartalékcsapatban.

Az szintén már ismert volt, hogy Frank Boldizsár és Sirokmán Zoltán továbbra is Makón folytatja, most az érkezők között bejelentették Vas Károlyt és Molnár Dávidot, akik a Szentesi Kinizsitől térnek haza Makóra, míg a szintén makói nevelésű Kártyás Dávid a Békéscsabán töltött évek után Gyuláról csatlakozik újra hozzánk.

Szeptember végén derült ki, hogy a makói önkormányzat bezárja a sportlétesítményeket, a Makó FC így visszalépett a bajnokságtól. A szurkolók később elbúcsúztatták a csapatot, a jelenlegi helyzetben a gárda vezetősége arra törekedett, hogy megtartsák az utánpótlást és az alsóbb osztályú együtteseket.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink