A 16 oldalas önkormányzati újságban 30 fotón szerepel Farkas Éva

Önnek melyik a kedvenc fotója a 30 kép közül?

A hétvégén kerül a makói postaládákba a Makói Hírek c. önkormányzati újság, tegnap már a mako.hu-ra is felkerült. A 16 oldalas lapban nem kevesebb, mint 30 fényképen felismerhető Farkas Éva Erzsébet polgármester – ez vélhetően új rekord. Az ellenzéki képviselők közül két fotón látható Gáspár Sándor.

A sok-sok fotón kívül az újságból kiderül, milyen volt a szépkorúak bálja, a Zene Világnapi koncert, hogy áll a Hagymatikum bővítése, Virágos város elismerést kapott Makó, elkelt a régi városháza épülete, épül a körforgalom az elkerülő útnál, keresztet állítottak Rákoson, indul az őszi járdaprogram, elindult a regisztráció az ingyenes mozi- és fürdőbelépőkre, valamint, hogy a nagyobb átoltottság miatt egyeztetés volt a városházán a háziorvosokkal.

Mint arról többször beszámoltunk, évente legalább 100 millió forintot költ el az önkormányzat kommunikációra. Ebben szerepel többek között ennek az újságnak a kiadása.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink