A fideszes makohirado.hu megint egy pedagógust mocskol

A magát ,,független közéleti hírportálnak” nevező oldal nem tud leállni. A maroslelei Vári Anikó ,,bűne”, hogy talán karcosan, de bemutatta az átlag Fidesz-szavazó gondolatmenetét. Bár hogy a fideszes portál által bemutatott ,,bizonyítéknak” mi a forrása, az nem derül ki.

Mi nem találtuk, de állítólag Vári Anikó egy olyan bejegyzést osztott meg, amiben ez áll: ,,József az a tipikus fideszes seggfej, akinek ha egy tányér langyos fekáliát szolgálna fel a Fidesz, akkor boldogan kanalazná, mert legalább nincs “baloldal”. József április 3-án el fog menni szavazni, és akár valami bájgúnár fidelitasos, akár valami évente pármilliárdot lopó tolvaj indul náluk, le fog szavazni a Fideszre.”

A makohirado.hu hozzáteszi: olvasói ,,nem kérnek ebből az alpári, ordenáré, kirekesztő, megbélyegző és gyűlöletkeltő beszédből, melyre korábban Maroslelén sohasem volt példa.” Érdekes módon a környéken fogható, Rákay Philip (Kálmán) által vezetett Rádió 7-ben nem zavarja őket Bayer Zsolt trágársága.

Vári Anikó egyébként önkormányzati képviselő Maroslelén, okleveles gazdasági agrármérnök, mérnöktanár, szakvizsgázott pedagógus, az agrártudományok doktora, nemzetközi projekt szakértő, Erasmus+ értékelési szakértő.

A Makó Híradó néhány héttel ezelőtt a makói ,,vasalódeszkás” pedagógusról, Vezsenyi Lászlóról írta azt, hogy kommunista. Ő a pedagógussztrájkra buzdított.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink