A KI-MIT-TUD-on kiemelt aranyat szerző Erdei Norbert hamarosan kiadja első verseskötetét

A makói származású, Szegeden élő Erdei Norbert legelső verse még 2018-ban jelent meg, most már első kötetének megjelenésére készül – árulta el a Makói Csípősnek. Ebben 19 vers lesz, ezek az életéről szólnak, az édesanyjával és a keresztanyjával való kapcsolatáról, a munkatársairól, a polgárőrségben végzett munkájáról.

A könyv munkálatai ott tartanak, hogy elkészült a versek összeállítása és a mai napon, szerdán vitte el a nyomdának. Várhatóan 3 héten belül elkészül, október végén és november közepe között. Hogy tartós és nívós legyen, keményfedelű borítója lesz, 24 oldalas, A/5-ös méretben – mesélte oldalunknak a szerző.

A könyv címe: Álmaim útján, ugyanilyen című versével szerzett kiemelt arany minősítést az Országos Nyugdíjas KI-MIT-TUD és Népek Tánca-Népek Zenéje országos döntőjében idén nyáron.

Ha elkészülnek a nyomdai munkák, egyelőre majd nála lehet hozzájutni jelképes összegért, első körben száz példányban készül. A könyv bevételéből egy szegedi, sérült gyermekekkel foglalkozó iskolát szeretne segíteni.

,,Boldog vagyok, hogy ez létrejött, korábban is mondtam, hogy ez volt az álmom. A közeljövőben megtartjuk az első verses estemet Szegeden. Szeretném megköszönni a DUOCOR Ipari Bt-nek és Gábor Zoltán ügyvezetőnek, hogy jelentős összeggel támogatta a könyv kiadását”

– mondta oldalunknak Norbert.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

A nap idézete

108 éve hunyt el Görgei Artúr 1848–49-es honvédtábornok, hadügyminiszter, az 1848–49-es forradalom és szabadságharc idején több alkalommal a honvédsereg fővezére.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink