A kiszombori pedagógusokat nem köszöntötte az önkormányzat

Elmaradt, nem tudni mi okból.

Pedagógus Nap alkalmából sem személyesen, sem legalább egy Facebookos posztban, vagy a község honlapján nem köszöntötték Kiszombor pedagógusait. A hiányosság a múlt heti testületi ülésen került szóba. A felvetésre Szirbik Imre polgármester nem reagált.

A falu első embere még tavasszal, a tanárok megmozdulásakor azt üzente a pedagógus társadalomnak, hogy sztrájkoljanak nyáron. Ezt a kijelentést két kiszombori tanár is sértőnek találta.

Pedagógus Nap alkalmából országszerte köszöntik a tanárokat a fenntartók és a települési önkormányzatok részéről is. Volt olyan, ahol pénzt is kaptak, például Óbudán 120 ezer forintot adtak az óvodapedagógusoknak.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

A nap témája: Az államtitkár szerint a gyengülő gazdaság miatt a tanárok meggondolják majd a felmondást

Erkölcsi győzelemként értékelte a Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete (PDSZ) a Kúria azon döntését, amely szerint jogszerű volt a pedagógusok sztrájkja januárban – mondta Komjáthy Anna, a szervezet választmányi elnöke az rtl.hu-nak. A jövőbeli munkabeszüntetésekre azonban ez nem lesz hatással, mert azóta a kérdést már jogszabály rögzíti.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink