A makói piacnál hallgatták meg a makóiak problémáit a Lokálpatrióták jelöltjei

A Lokálpatrióták ma is várták a makóiak véleményét. Zeitler Ádám polgármesterjelölt közölte: sokan már kitöltve hozták el nekik a Makói lakógyűlés kérdéseit.

Aki nem tudott eljutni a piacra, az online továbbra is kitöltheti ezen a linken: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSc_3TGGV0fHt3fwyB8Z0u_v_VrJlxXDxV4gpSSs-kEOaaRz0g/viewform

Zeitler Ádám polgármesterjelölt egy hónappal ezelőtt jelentette be, hogy a Lokálpatrióták kikérik a makóiak véleményét a Makói Lakógyűlés elnevezésű kérdőívükkel. Ebben várják a lakoság gondolatait többek között a makói kórházról, a parkolásról, közvilágításról, fedett uszodáról, fiatalok városban tartásáról.

A Lokálpatrióták jövő hét vasárnap, április 21-én is kint lesznek a piac főbejáratánál.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

A nap idézete

58 éve hunyt el Tamási Áron,  Kossuth-díjas magyar író. Leggyakrabban az ún. népi írók közé sorolják.

Tovább »

Közlekedő Tömeg: a tavalyinál is súlyosabb a MÁV járműhelyzete

A tavalyi mélypont után tovább csökkent a MÁV-Start üzemképes, a nem villamosított vasútvonalakat kiszolgáló dízel-motorvonatainak száma – írja közleményében a Közlekedő Tömeg Egyesület. A közérdekű adatigénylésére kiadott járműállományi adataiból kitűnik, a járműhiányra hivatkozva elrendelt vasútbezárások sem voltak képesek a MÁV dízeljármű-gazdálkodását konszolidálni.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink