,,A méltatlan körülmények közt élők az előző városvezetésnek köszönhetik lemaradásukat”

A címben feltüntetett mondatot Farkas Éva Erzsébet polgármester mondta a tegnapi fogadóórája kapcsán, ahol kiderült, hogy továbbra is a szociális ügyek jelentik a legnagyobb problémákat.

Vállalkozás indításának támogatási lehetőségei, a Makói Értéktár bővítése, emléktáblák és köztéri szobrok felújítása, kulturális programok és antológia kiadása. A szociális ügyek mellett ilyen témákban keresték meg a város első emberét tegnap délután, amikor ötvenöt lakost hallgattak meg. Húsz évnyi elmaradást, elhanyagolt, elszegényedett területet szinte lehetetlen azonnal orvosolni. A feltornyosult problémáik megoldásában kérnek tőlem segítséget – mondta a polgármester.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

A nap idézete

15 éve hunyt el Ács Károly (eredeti neve: Kovács Károly) Híd-díjas magyar költő, műfordító, szerkesztő.

Tovább »

Legalább 25 támogatót keres a Makói Csípős

Oldalunk célja a 2015-ös megalapítás óta Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Ezek a célkitűzések veszélybe kerültek, így számítunk azon Olvasóink támogatására, akik fontosnak tartják, hogy működjön Makón kormányfüggetlen sajtóorgánum.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink