Aktuálpolitikai gondolatok is lehetnének, amik a városi megemlékezésen elhangzottak

Délután tartotta október 23-i megemlékezését a város. A beszédeket követően a Szent István Egyházi Általános Iskola és Gimnázium tanulói adtak látványos műsort, amit megtekintett Lázár János országgyűlési képviselő, de jelen volt dr. Buzás Péter is az MSZP helyi elnökeként.

74313904

– Elege lett az elnyomásból a népnek, az igazságtalansággal szemben kimondott szó és a cselekvések tették szabaddá Magyarországot – mondta Farkas Éva Erzsébet polgármester köszöntőjében. Őt követte Czirbus Gábor alpolgármester, aki történelmi visszatekintésében kiemelte: a nép megelégelte a megfélemlítést, a szüleink, nagyszüleink a ,,szabadság nemzetét” hozták létre. Végül külön megköszönte dr. Sánta Sándornak a rendszerváltás, az 1990 utáni városvezetői munkáját.

A beszédek után jött a műsor, imát mondtak a hősökért, majd elhelyezték a koszorúkat.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

A nap témája: Fokozatos lehűlés jön a héten

Fokozatosan hidegebb lesz a következő napokban, a hét közepén néhol mínusz 9 fok is lehet és nappal sem éri el az 5 fokot a csúcshőmérséklet. Többször várható köd, akár ónos szitálás. A csapadék jellemzően eső lehet, de hószállingózás is elképzelhető – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat vasárnap az MTI-nek eljuttatott, országos, középtávú előrejelzéséből.

Tovább »

A nap idézete

144 éve született Ady Endre, a huszadik század egyik legjelentősebb magyar költője. A magyar politikai újságírás egyik legnagyobb alakja. 

Tovább »

kapcsolódó cikkeink