Állami elismerést kapott dr. Kiss Ivánka

A gyermekek gyógyítása iránt különlegesen elhivatott munkája elismeréseként Magyar Arany Érdemkereszt elismerést kapott Buzásné dr. Kiss Ivánka Emília, makói csecsemő- és gyermekgyógyász szakorvos, címzetes főorvos, gyermek háziorvos.

Dr. Kiss Ivánka Baján született, majd Jánoshalmán nőtt fel, az egyetemet Szegeden végezte el, ezt követően kapott munkát a makói kórház gyermekosztályán. A makói négyes számú gyermekorvosi körzetbe 1981-be került, így már a második generáció nő fel nála, azaz olyanok is járnak hozzá, akiknek korábban a szüleit kezelte.

2016-ban megkapta Makó Város Egészségügyéért Emlékérmét.

Március 15. alkalmából még Palicz András, bűnügyi rendőrfőkapitány-helyettes, Makó korábbi rendőrkapitánya és Dr. Lakatos-Tóth Andor, a Makói Járási Hivatal vezetője kapott állami elismerést. Őket, dr. Kiss Ivánkát és Dr. Lóczi Rozáliát nyugdíjba vonulása alkalmából köszöntötte a makói önkormányzat. Erről Farkas Éva Erzsébet polgármester számolt be:

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

Az emberek elkezdték felhalmozni az élelmiszert, lejárhat az árstop

A múlt hétvégén nemcsak a szokásos nagybevásárlást végezték el az emberek, hanem az árstopos termékekből is többet vásároltak, elkezdtek felhalmozni, mivel senki sem tudja, hogy a jövő héttől megszűnik-e az árstop, amelynek hatására hatalmasat drágulnának ezek a termékek – írja a Portfolio.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

Vizsgálják a Tisza és a Maros gátrendszerét

A Tisza és a Maros alsó szakaszának településeket, ipari és mezőgazdasági területeket és nem utolsó sorban emberéleteket is védő, 80 kilométeres gátrendszerét vizsgálják a Szegedi Tudományegyetem (SZTE) kutatói roncsolásmentes módszerekkel – tájékoztatta a felsőoktatási intézmény közkapcsolati igazgatósága az MTI-t.

Tovább olvasom »

Indul a szúnyoggyérítés

Április 25-én kezdődik a központi szúnyoggyérítés, amelyet idén is a katasztrófavédelem koordinál. A szakemberek április végén a Tisza-tónál és Szolnoknál biológiai módszerrel lépnek fel a vérszívók ellen.

Tovább olvasom »