Átadták a földeáki iskolát

[ad 1]

Hivatalosan is átadták a Földeáki Návay Lajos Általános Iskola épületét.

_mg_3921

Az ünnepség pénteken délben került megrendezésre, ahol a környező települések polgármesterei, iskola igazgatói, a KLIK tankerület helyettese, Hajnal Gábor polgármester és Lázár János országgyűlési képviselő is részt vett.

Tóth Imre iskola igazgató nyitotta meg a rendezvényt, majd Lázár János és Hajnal Gábor mondott beszédet az iskoláról, a fejlesztésekről, az oktatás fontosságáról és az iskola történelméről. Az ’50-es években épült intézmény régi, elavult rendszere mára korszerűvé és modernizáltá vált. Az új tantermek nem csak felújítást kaptak, hanem a mai színvonalnak megfelelő, számítógéppel felszerelt kivetítő eszközökkel is el vannak látva.

_mg_3824

Katona Pál plébánost felkérték az iskola épület megszentelésére, majd a 7. osztályos diákok adtak táncos előadást, klarinétos ünnepi műsort és verset is mondtak.

A szalag elvágása után mindenki megtekinthette az épületet és a folyóson az osztályok által készített iskola makettjeiket.

(www.kistersegihirek.eoldal.hu)

[ad 2]

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

Makói sakkozó nyerte a kecskeméti versenyt

2021. október 2-án Kecskeméten az Országos Gyermek és Felnőtt Egyéni Rapid Sakkversenyen 4 fő makói játékos ült asztalhoz. A hét fordulós megmérettetésen 2 x 15 perces időbeosztású játszmák kerültek lebonyolításra.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink