Az elfuserált utca

Rengeteg probléma van a Gilicze János utcában, panaszkodtak az ott lakók. Nemrégiben számoltunk be arról, hogy Zeitler Ádám önkormányzati képviselőnek (Jobbik) köszönhetően kihelyeztek egy elsőbbségadás kötelező táblát a sarokra, aminek örülnek az utcabeliek, ám még rengeteg tennivaló van. 

50244922 90862725

– Amit itt el lehetett rontani, azt el is rontották – mesélte Bánfi János és Bánfi István, akik itt laknak az utcában. Eleve egy nagyon szűk utcáról van szó, ám a csatornázás utáni helyreállítás során a vízelvezetőt nem szorosan a fal mellé, hanem az út mellett alakították ki. Zavaró az a fa villanyoszlop is, amely szintén nem a fal mellett van, hanem kijjebb, már az úttesten – tudtuk meg.

Mint mesélik, a gondok már régóta jelen vannak. Amikor a 70-es években ideköltöztek, azt az ígéretet kapták, hogy nem marad zsákutca, hanem becsatlakozik majd a vége egy másik utcába, ám ebből nem lett semmi. Sőt, azóta egy zsákutca táblát sem helyeztek el a Fűrész utcai kereszteződésnél. – Ezzel a baj, hogy ha valaki bejön, akkor nem tud megfordulni és csak tolatva tud innen kijönni – mondták. Végül hozzátették: előfordul, hogy ők is csak hátramenetben tudják elhagyni az utcát.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

A nap témája: Tovább szegényedünk, őszre várható a legdurvább infláció

Az őszi hónapokban tetőzik az infláció, majd ezt követően lassan mérséklődik, 2023 végén visszatér a jegybanki toleranciasávba és 2024 első félévében eléri a 3 százalékos jegybanki célt – mondta a Magyar Nemzeti Bank (MNB) ügyvezető igazgatója az Inflációs jelentést bemutató online sajtótájékoztatón csütörtökön.

Tovább »

A nap idézete

204 éve született Semmelweis Ignác Fülöp, magyar orvos, „az anyák megmentője”.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink