Azt mondták, ha feloszlik a testület, visszavonulnak – helyette közösen indulnak újra

Perneki László, Túri Tamás, Tóth László és Kovács Gábor még a nyáron azt közölték, ha feloszlik a képviselő-testület Csanádpalotán, akkor akár vissza is vonulnak a közélettől. Október elején kiderült, hogy a Helyi Választási Bizottság nyilvántartásba vette őket, most pedig egy szórólapon közösen kérnek bizalmat a jövő vasárnapi választáson.

,,Ők felajánlották, akár vissza is vonulnak a közélettől, ha a testület feloszlott” – írta a kormánypárti Délmagyarország még nyáron a testületet feloszlató képviselőkre hivatkozva. Hogy ez nem valósult meg, az a Helyi Választás Bizottság határozataiból gyorsan kiderült: Perneki László polgármester- és képviselőjelöltnek is elindult, Túri Tamás, Tóth László és Kovács Gábor képviselőjelöltnek.

A csanádpalotaiak megtévesztése után nemrégiben egy közös szórólapot adtak ki, melyben azt kérik, ,,legyen rend, béke, fejlődés.”

Dr. Debreczeni István újrainduló polgármester viszont éppen arról számolt be, hogy a feloszlatást megszavazó képviselők miatt állt meg a fejlődés a településen. Közlése szerint vállalkozások azt várják, hogy ,,lecsillapodjanak a kedélyek” és ,,bízva polgármesterségem folytatásában, azonnal készek új üzletek nyitására.” Debreczeni megnevezte azokat a jelölteket, akikkel szeretne együtt dolgozni újraválasztása esetén az új testületben: Deliné Papp Katalin, Győri László, Jancsik Zoltán, Kovács Sándor, Szügyi László és Vetró Józsefné.

Az időközi választás jövő hét vasárnap, november 8-án lesz Csanádpalotán.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink

Csanádi Ferenc szemléletváltást hozna Kiszomborra

Összefogás és a szemléletváltás a legfontosabb programom – fogalmazott szombati zárófórumán Csanádi Ferenc. A független polgármesterjelölt szerint Kiszombornak rengeteg lehetősége lenne a fejlődésre, ami nem is elsősorban pénz kérdése, hanem akaraté.

Tovább olvasom »