Brutális elírás az önkormányzati ,,narancssárga” újságban

A makói adóforintokból fenntartott újság szerint ugyanazok hunytak el, akik házasságot kötöttek.

Az 5-6. héten három pár kötött házasságot Makón – derül ki a Makó Hírek c. önkormányzati lap legfrissebb számából, melyet ma juttattak el a postaládákba. Alatta a halálesetek olvashatóak, azonban vélhetően óriási figyelmetlenség miatt azok kerültek oda is, akiket a házaságkötéseknél láthatunk. Az Internetre feltöltött verzióban legalább kijavították a hatalmas elírást.

Az önkormányzati lap emlékezetes húzása volt, amikor egy 95 éves néni köszöntésekor csak a feje búbját sikerült lefotózni, de legalább Farkas Éva Erzsébet polgármester látszott; vagy amikor három hónap után került bele ellenzéki képviselő.

Mint arról többször beszámoltunk, évente legalább 100 millió forintot költ el az önkormányzat kommunikációra. Ebben szerepel többek között ennek az újságnak a kiadása, valamint a Városi Televízió működése.

Frissítés:

Az önkormányzat közleményben kért elnézést. Kapcsolódó cikk itt.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

Gyógykezelés után nem tért vissza a börtönbe

A férfit a rendőrség már másnap elfogta és előállította. A járási ügyészség fogolyszökés bűntette miatt emelt vádat, és indítványozta, hogy a férfival szemben a bíróság a bűnösség beismerése esetére további 30 nap elzárást szabjon ki – közölte a Csongrád-Csanád Megyei Főügyészség.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink