Csak néhány óráig örülhettek a lopott pénznek

Készpénzt vitt el két helybeli elkövető egy családi házból Hódmezővásárhelyen, a rendőrök rövid időn belül elfogták őket.

A megalapozott gyanú szerint a férfi és a nő 2020. május 17-én délelőtt ment be az ingatlanba a megyei jogú városban. Egyikőjük elterelte a sértett figyelmét, míg a másik a hálószobában lévő asztalról elvett egy borítékot, amiben 80 ezer forint volt. Ezt követően távoztak. A sértett, amint észlelte a lopást, bejelentést tett a rendőrségen.

A rendőrök az adatgyűjtés eredményeként néhány órán belül megállapították a feltételezett elkövetők személyazonosságát, akiket a városban elfogtak, előállítottak, majd gyanúsítottként kihallgattak. Ellenük lopás vétségének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás a Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányságon.

A nyomozók az eltulajdonított készpénzt lefoglalták, majd visszaadták azt a tulajdonosnak.

(police.hu, fotó: illusztráció)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

📺 A Szent Korona előtt tett esküt a Jobbik frakciója

Nemzeti néppártként a Szent Koronára tett esküvel kezdjük a szolgálatot. Ennél erősebb kötelem nincs. Esküszegők nem leszünk! – írta hétfőn Jakab Péter ahhoz a Facebookon megjelent videóhoz, melyen a tízfős Jobbik-frakció eskütétele látható.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink