Csermák Szilvia 2019-ben: időszerű lenne a Bartók iskola renoválása

Az önkormányzati választás kampányában még arról beszéltek a később testületbe került fideszes jelöltek, hogy felújítják a Bartók iskolát. Úgy tűnik, ez sem jött össze.

Makón a Bartók Béla általános iskola felújítását szorgalmazza Csermák Szilvia. A 8-as egyéni választókörzet fideszes képviselő-jelöltje a Rádió 7-nek azt mondta, az iskola épülete szinte ma is úgy néz ki, mint évtizedekkel korábban, ezért igen időszerű lenne a renoválás – olvasható a Rádió 7 oldalán, az anyagnak pedig az a címe: ,,Csermák Szilvia a makói Bartók iskola felújításáért lobbizna.”

Ez úgy tűnik nem járt sikerrel, hiszen az azóta eltelt időszakban nem történt felújítás az épületen. Sőt, mint a héten kiderült, a bartókos diákokat átköltöztetik az új Almási utcai épületbe. Farkas Éva Erzsébet polgármester tegnapi közleményében arról adott tájékoztatást, hogy az épület hasznosítására még nincs terv, az egyik legérdekesebb és legcinikusabb javaslata pedig az volt, hogy az Almásit nevezzék át Makói Bartók Béla Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskolává.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink