Dr. Debreczeni István feljelentést tett

A mai napon egy újabb Csanádpalotai Tükör c. újsággal árasztották el Csanádpalotát, a település korábbi polgármestere azt írta: ,,Magánemberként csak az igazságszolgáltatásban bízhatom és újfent feljelentést teszek az ügyben.”

Ennek oka pedig az, – Debreczeni szerint, – hogy ,,a vádaskodás és a rágalmazások melegágya lett” a város, amelyeknek fő célpontjai a családom, a volt kollégáim, helyi és vidéki vállalkozók és ő maga is. Pedig, mint írja, tiszta lelkiismerettel állítja, hogy 2019 novemberétől 2022 május elejéig polgármesterként munkatársaival azon fáradozott, hogy Csanádpalotát jobb, élhetőbb településsé tegyék a lakosok igényeinek megfelelően.

Emlékeztet arra, hogy pályázati támogatást nem kaptak, így önerőből valósították meg az elképzeléseiket, az előző polgármester szerint ,,politikai hovatartozástól függetlenül a csanádpalotaiakat megilleti, hogy megfelelő környezetben élhessenek.” Hozzátette, sikerült lecserélniük a teljes közvilágítási rendszert, amely révén kevesebb energiát használ a város. ,,Máshol örülnek az ilyen fejlesztéseknek, itt vannak akik kigúnyolják” – írta.

Kitért arra is, biztosan dönthettek volna sok esetben másképp, követtek el hibákat, de a céljuk nemes volt és mindent ennek rendeltek alá.

,,Mindig kiálltam, kiállok ma is és a jövőben is a csanádpalotai emberek érdekeiért”

– jelentette ki.

Mint arról több cikkben is beszámoltunk, helyesírási hibákkal teli, névtelen szórólappal tájékoztatják a lakosságot Csanádpalotán, vélhetően az önkormányzat. Ugyanis az egyik nyilvános testületi ülésen, jegyzőkönyvbe mondva arról beszélgettek, szeretnék tájékoztatni a település lakosságát Debreczeni István állítólagos gaztetteiről, de nem a Palotai Krónikában, ugyanis annak van kiadója és felelős szerkesztője. Ezekről itt, itt és itt írtunk bővebben.

Szeretne a jövőben is olvasni hasonló cikkeket?

A Makói Csípős mögött nem állnak milliárdosok, működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk. A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

A nap idézete

43 éve hunyt el Zelk Zoltán, Baumgarten-, József Attila- és Kossuth-díjas magyar költő, prózaíró, 2012-től a Digitális Irodalmi Akadémia posztumusz tagja.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

A nap képe

Így várjuk a turistákat Makón: térdig ér a gaz a Hagymaház előtti parkban, a sétány mellett.

Tovább olvasom »