Farkas Éva megszólalt a kisposta bezárásának ügyében

Hetek óta lehetett tudni, hogy bezárják a makói kispostát, ez múlt hét pénteken meg is történt, erre tegnapi cikkünk megjelenése után a polgármester bejelentette, hogy az önkormányzat beszállna az üzemeltetési költségekbe.

Farkas Éva azt írta oldalán:

,,Megértjük, hogy az uniós szankciós politika miatt megemelkedett energiaárak a Magyar Postát is nehezen érintik, ezért együttműködést és segítséget ajánlunk. Annak érdekében, hogy a kisposta továbbra is változatlanul a makóiak rendelkezésére álljon, az önkormányzat az átmeneti időszakra elengedi a kisposta bérleti díját és átvállalja az üzemeltetési költségeit.”

Ilyen felajánlások már történtek országszerte, – még a bezárások előtt, – de az állami vállalatot nem hatotta meg, bezárták az összes fiókot, amikről korábban szó volt.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

Változik a forgalmi rend a szegedi klinikáknál

A Szent-Györgyi Albert Klinikai Központ Északi-Klinikaparkjának területén, az épületek körül úttestfelújítás zajlik. A munka zavartalanságának biztosítása érdekében változik a forgalmi rend is – olvasható az egyetem oldalán.

Tovább »

Zárva lesz a városháza

Igazgatási szünet lesz az önkormányzatnál december 22. és január 6. között, addig egyablakos ügyeleti rendszerben lehet ügyet intézni néhány órában.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

Zárva lesz a városháza

Igazgatási szünet lesz az önkormányzatnál december 22. és január 6. között, addig egyablakos ügyeleti rendszerben lehet ügyet intézni néhány órában.

Tovább olvasom »

Makón is gyűjt szeretetcsomagokat az Alföldvíz

Az Alföldvíz az idei évben több olyan jótékonysági kezdeményezéshez csatlakozott, melyek szerény körülmények között élő Békés és Csongrád-Csanád megyei családoknak gyűjtenek adományokat. A beérkezett felajánlásokat továbbítjuk azoknak a szervezeteknek, akik megajándékozzák a rászoruló családokat – olvasható a szolgáltató honlapján.

Tovább olvasom »