Fizetett hirdetésben, 17 éves autójával támadja Vezsenyit a makói fideszes sajtó

,,Nem akart nyilatkozni, csak beült a Mercedesébe és elhajtott” – ezzel a felütéssel jelentett meg szerző nélküli ,,cikket” a makohirado.hu, magát ,,független közéleti hírportálnak” aposztrofáló oldal Vezsenyi Lászlóról. Biztos ami biztos, a Facebookon fizetett hirdetésként is futtatják a lejárató anyagot.

A cikk lényege, hogy egy már végzett diákoknak szánt, zárt csoportban megjelent, politikai hangvételű írása miatt interjút készítettek volna vele. Várták is a József Attila Gimnázium előtt a ,,vasalódeszkás” pedagógust, de ő elhajtotta a fideszes újságírót. Ebből született az, hogy ,,beült a sportcsarnok előtt álló Mercedesébe és elhajtott.”

Vezsenyi Mucsi Tamás önkormányzati képviselő megkeresésére elmondta, egy öregebb autó beszámításával sikerült hozzájutnia a 17 éves Mercedeshez. Egy ilyen autó forgalmi értéke kb. 1.5 millió forint. A pedagógus elmondása szerint 30 éve van a pályán, ahhoz képest egy 17 éves autó birtoklása nem éppen az életpályamodell sikerét bizonyítja.

A hirdetés még aktív, így a Facebook egyelőre nem jelzi, mennyit költ a makohirado.hu a makói pedagógus lejáratására.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

A nap idézete

108 éve hunyt el Pósa Lajos, költő, meseíró, dalszerző, a magyar gyermekirodalom klasszikusa.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

Korábbi helyettes államtitkár: a makói palagáz kitermelése műszaki akadályt képez

A geológiai és műszaki kockázatok mellett egész egyszerűen nem létezik jelenleg olyan sikeresen és eredményesen alkalmazható technológiai, ami a makói árokban tapasztalt rendkívül magas nyomás és a még rendkívülibb hőmérséklet mellett képes megvalósítani a kitermeléshez szükséges hidraulikus rétegrepesztést – fejtette ki oldalán Holoda Attila, aki 2010-2014 között energetikáért felelős helyettes államtitkár volt.

Tovább olvasom »