Fizetett hirdetésben, 17 éves autójával támadja Vezsenyit a makói fideszes sajtó

,,Nem akart nyilatkozni, csak beült a Mercedesébe és elhajtott” – ezzel a felütéssel jelentett meg szerző nélküli ,,cikket” a makohirado.hu, magát ,,független közéleti hírportálnak” aposztrofáló oldal Vezsenyi Lászlóról. Biztos ami biztos, a Facebookon fizetett hirdetésként is futtatják a lejárató anyagot.

A cikk lényege, hogy egy már végzett diákoknak szánt, zárt csoportban megjelent, politikai hangvételű írása miatt interjút készítettek volna vele. Várták is a József Attila Gimnázium előtt a ,,vasalódeszkás” pedagógust, de ő elhajtotta a fideszes újságírót. Ebből született az, hogy ,,beült a sportcsarnok előtt álló Mercedesébe és elhajtott.”

Vezsenyi Mucsi Tamás önkormányzati képviselő megkeresésére elmondta, egy öregebb autó beszámításával sikerült hozzájutnia a 17 éves Mercedeshez. Egy ilyen autó forgalmi értéke kb. 1.5 millió forint. A pedagógus elmondása szerint 30 éve van a pályán, ahhoz képest egy 17 éves autó birtoklása nem éppen az életpályamodell sikerét bizonyítja.

A hirdetés még aktív, így a Facebook egyelőre nem jelzi, mennyit költ a makohirado.hu a makói pedagógus lejáratására.

Szeretne a jövőben is olvasni hasonló cikkeket?

A Makói Csípős mögött nem állnak milliárdosok, működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk. A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

A nap idézete

220 éve született Bezerédj Amália, aki a magyar irodalomban foglalkozott először a gyermekvilággal.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

Mindannyian tehetünk környezetünk védelméért

Az egészségtelen levegőminőség évente több mint 7 millió korai halálesetet okoz világszerte. Emellett a klímaváltozás miatt egyre gyakoribbak az extrém időjárási események, amelyek számos emberi életet oltanak ki – hívja fel a figyelmet oldalán Leitner Szilárd.

Tovább olvasom »