Hadik: 5 éve ismeretlenek voltunk, de mostmár bíznak bennünk

A Makói Városi TV sorra hívja be a makói önkormányzati képviselőket (még az ellenzékieket is) rövid értékelő beszélgetésekre. Dr. Hadik György (Fidesz) arról is beszélt, milyen érzés volt, hogy újraválasztották őket.

,,Győztünk, ezen nem érdemes sokat ragozni. Az hogy közel 70%-át az össz-szavazatoknak megkaptam, akkor amikor a polgármesterjelölt (Mucsi Tamás – szerk.) is ebbe a körzetbe indult, az nagyon sokat elárul”

– kezdte a beszélgetést a képviselő.

Felidézte:

,,5 évvel ezelőtt viszonylag ismeretlenek voltunk. Ismeretlen polgármester-asszonnyal, ismeretlen csapat jelentkezett feladatra. Csodákat ígértünk. Arról beszéltünk, hogy hihetetlen fejlődés előtt áll a város. […] Mi a csodát végrehajtottuk.”

 

,,Nagyon jól esik, hogy az emberek mostmár bíznak bennünk. Látják, hogy az előzmények nélküli polgármesterjelölt tényleg a jót akarja és azt is csinálja. Új szellemű városvezetés lett, a szeretet ereje volt. Eddig egy kicsit, ha szabad azt mondani, elég kemény és vonalas volt. Ez alakult át, hogy hihetetlen sok önként vállalt feladatot teljesítünk.”

A teljes beszélgetés itt érhető el.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink

Makói sakkozó nyerte a kecskeméti versenyt

2021. október 2-án Kecskeméten az Országos Gyermek és Felnőtt Egyéni Rapid Sakkversenyen 4 fő makói játékos ült asztalhoz. A hét fordulós megmérettetésen 2 x 15 perces időbeosztású játszmák kerültek lebonyolításra.

Tovább olvasom »