Harmadik lett a makói tornatanár az Év embere szavazáson

Vezsenyi László 1.967 szavazatot kapott a hvg.hu szavazásán. A HVG olvasói első helyre az egészségügyi dolgozókat tették (7.873 voks), másodikra az SZFE diákjait (4.490 voks). Vezsenyi Müller Cecíliát (1.532 voks) és Karikó Katalint (1.386 ) előzte meg.

Mint az ismert, tavasszal vasalódeszkán, online tanította az úszást a József Attila Gimnázium pedagógusa. Ezt követően írásbeli megrovásban részesítette őt a tankerületi igazgató, valamint azonnali hatállyal letiltották a tanításról, elvették az összes csoportját és arra kényszerítették, hogy minden egyes napra készítse el a csoportjainak szánt aznapi tananyagot, gyakorlatsorokat, pontos utasításokkal, majd azokat küldje el a tankerületi vezetőnek és az iskola igazgatójának. Mivel nem taníthat, az anyagokat kizárólag „büntetésből” kellett megírnia, hiszen utána semmire sem használják azokat. Balázs József tankerületi igazgató később lemondott.

Vezsenyi mellett rengetegen álltak ki, oltár és íróasztal is készült vasalódeszkából, Sebestyén Balázs is saját vasalódeszkájával tisztelgett a megalázott pedagógus előtt, egy budaörsi gimnáziumban pedig vasalódeszkáról osztottak bizonyítványt.

A deszkát egyébként Vezsenyi árverésre bocsátotta, a befolyt összeget (405 ezer forint )a Tappancs Állatvédő Alapítványnak adta.

Az őszi ARC kiállításon több vasalódeszkás plakáttal is találkozhattunk.

(Kiemelt fotó: ARC Facebook oldal)

Szeretne a jövőben is olvasni hasonló cikkeket?

A Makói Csípős mögött nem állnak milliárdosok, működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk. A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

Kiderült a makói Fidesz összes jelöltje

Lázár János feltöltött egy fotót az oldalára, amin rajta kívül kilenc fő látható, Farkas Éva mint polgármesterjelölt és még nyolcan, akik vélhetően a Fidesz képviselőjelöltjei lesznek Makón.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink