Helyreállt a rend: az összes fideszes képviselő ingyen odaadta az iskolaépületeket az egyházaknak

Mindössze egy napig tartott a csoda: a tegnapi távolmaradás és kivonulás után ma az összes fideszes képviselő odaadta teljesen ingyen az egyházaknak az általuk kért iskolaépületeket.

Tegnap három fideszes képviselő is hiányzott, így a többiek hiába szavazták meg, nem volt meg a minősített többség az ingatlanvagyon átadásához. A csütörtök reggeli rendkívüli ülésen már nem volt ilyen gond, mindenki jelen volt, így a kilenc fideszes képviselő támogatásával megszavazták az ingyenes átadást.

Az anyag elfogadásával a Makó-Belvárosi Egyházközség átvette a Kálvin iskolát és az ottani ingó vagyont; a Hajdúdorogi Főegyházmegye a Zrínyi utcai óvodát és az ingóságokat; a Szeged-Csanádi Egyházmegye pedig a Návay Lajos téri katolikus iskolát, a Tulipán utcai óvodát és a Vásárhelyi utcai tornaterem épületét és az összes ingóságot.

A név szerinti szavazásnál Gáspár Sándor és Zeitler Ádám tartózkodott, Mucsi Tamás nemet mondott.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink