Idén lehet, hogy tényleg lesz Hagymafesztivál

Mindenesetre a kiállítóktól igényfelmérő lapot szeretnének kapni a szervezők. A Hagymafesztivál 2022. szeptember 9-11. között lenne.

Az Infopont Makó pénteki bejegyzésében azt írja: 2 év kihagyás után idén újra megrendezik Makó városában a Hagymafesztivál. Ha valaki kiállítóként szeretne részt venni az eseményen, kérik a jelentkezési lapot kitöltve juttassuk vissza. Egy vásári pad egyébként 15 ezer forint + áfa a három napra, egy kisebb faház 55 ezer, egy nagyobb 70 ezer + áfa.

Mint az ismert, tavaly nagy botrányt okozott, hogy a rendezvény előtt néhány héttel mondta vissza az önkormányzat a Hagymafesztivált. Arra hivatkoztak, hogy a járványügyi korlátozások miatt nem tudják megoldni a beléptetést és a főtér lezárását.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

Újabb zenés demonstrációt tartottak a Bartók iskola megmaradásáért

Nagyjából 30 szülő és gyermekeik részvételével zajlott zenés megmozdulás szombaton a Bartók iskola előtt. A szülők a székhelyintézmény jogviszonyának szüneteltetésével sem értenek egyet – ez ellen tiltakoztak ma és vasárnap is fognak. Mindemellett jogi úton is megtámadták a fenntartó tankerület döntését.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

Korábbi helyettes államtitkár: a makói palagáz kitermelése műszaki akadályt képez

A geológiai és műszaki kockázatok mellett egész egyszerűen nem létezik jelenleg olyan sikeresen és eredményesen alkalmazható technológiai, ami a makói árokban tapasztalt rendkívül magas nyomás és a még rendkívülibb hőmérséklet mellett képes megvalósítani a kitermeléshez szükséges hidraulikus rétegrepesztést – fejtette ki oldalán Holoda Attila, aki 2010-2014 között energetikáért felelős helyettes államtitkár volt.

Tovább olvasom »