Kerékpárt és fürdőjegyet kaptak a legaktívabbak

A végéhez közelít a Makói Kistérségi Egészségfejlesztési Iroda pályázatból finanszírozott szolgáltatása. Záró rendezvényként értékes ajándékokat sorsoltak ki a rendezvényeken résztvevők között. 

Két kerékpárral és kétszer két fő részére szóló fürdőbelépővel gazdagodott négy szerencsés, akiket 150 fő közül sorsoltak ki; a feltétele az volt, hogy legalább tíz EFI által szervezett programon vegyen részt. Szopori Renáta és Marjai Magdolna kapta a kerékpárt, Dánfi Tamás és Farsang Nikoletta a Hagymatikum belépőt. – Az Atlas edzőterembe egy tíz alkalmas bérletet kaptam, amit spinningre használtam fel – mesélte Farsang Nikoletta. – Írtak ki diétát is, amit tartok, emellett járok futni. A fürdőjegyet majd a párommal használom el, nagyon meglepődtem, hiszen még nem nyertem semmit – lelkendezett.

60706735

Az Egészségfejlesztési Iroda minden kistérségi településen és Makón is szervezett kitelepüléses szűrést, illetve a prevenciós rendelő is működött folyamatosan. – A pályázat véget ért, de reméljük, hogy tudjuk folytatni a programot, hiszen az állam támogatja azokat az intézményeket, ahol kialakították az ilyen irodákat, rendelőket – mondta dr. Kallai Árpád, a Csongrád Megyei Egészségügyi Ellátó Központ főigazgatója.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

A nap témája: Fokozatos lehűlés jön a héten

Fokozatosan hidegebb lesz a következő napokban, a hét közepén néhol mínusz 9 fok is lehet és nappal sem éri el az 5 fokot a csúcshőmérséklet. Többször várható köd, akár ónos szitálás. A csapadék jellemzően eső lehet, de hószállingózás is elképzelhető – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat vasárnap az MTI-nek eljuttatott, országos, középtávú előrejelzéséből.

Tovább »

A nap idézete

144 éve született Ady Endre, a huszadik század egyik legjelentősebb magyar költője. A magyar politikai újságírás egyik legnagyobb alakja. 

Tovább »

kapcsolódó cikkeink