Kezdődik az utalványok kiosztása Makón

A 18 év alattiak 10 ezer, a 65 év felettiek 15 ezer forintos utalványt kapnak. Ezek a támogatások a hétfői rendkívüli testületi ülésen elfogadott csomag részei.

Átadták az oktatási-nevelési intézményeknek az önkormányzat által a makói 18 év alattiak számára biztosított 10 ezer forintos vásárlási utalványokat, amelyeket november 28. (hétfő) és december 2. (péntek) között osztanak ki a gyerekek/fiatalok törvényes képviselőinek – adta hírül Farkas Éva Erzsébet polgármester.

A makói lakcímmel rendelkező, ám nem makói intézménybe járó diákok szülei/törvényes képviselői diákigazolvány felmutatása mellett november 28-tól (hétfő) december 21-ig (szerda) vehetik fel a támogatást a Hagymatikum Gyógyfürdőben található InfoPont Iroda nyitvatartási idejében (hétfőtől szombatig 10:00-18:00 óra között).

Azok a szülők/törvényes képviselők, akik a makói intézményekben nem tudták átvenni a támogatást, december 7-től (szerda) kezdve tudják ezt megtenni december 21-ig (szerda), a Hagymatikum Gyógyfürdőben található InfoPont Iroda nyitvatartási idejében.

Azok a szülők/törvényes képviselők, akik kisgyermekükkel otthon tartózkodnak, vagy bármilyen más okból nem tudják átvenni a támogatást, szintén december 7-től (szerda) kezdve tudják ezt megtenni december 21-ig (szerda), a Hagymatikum Gyógyfürdőben található InfoPont Iroda nyitvatartási idejében.

A körzetek képviselői péntek reggel átvették az önkormányzat által a makói 65 év felettiek számára biztosított 15 ezer forintos vásárlási utalványt, amelyeket a következő napoktól kezdve személyesen juttatnak el az érintettekhez – erről szintén a polgármester számolt be.

(Fotó: Farkas Éva Facebook oldala)

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink