Lángszórós Alakulat: milliók mentek el városi rendezvényekre, de a Makó FC tönkretevői bujkálnak

Eddig úgy gondoltuk, hogy nem feladatunk a politikába beleszólni, de a politika beleszólt a csoport életébe. Sajnos városunk vezetése nem képes felelősséget vállalni, sem önállóan dönteni olyan kérdésekben, melyek meghatározzák a városban élők jövőjét – fogalmaztak oldalukon a makói Lángszórós Alakulat tagjai.

Tegnap volt egy éve, hogy az önkormányzat spórolás miatt bezárta a sportlétesítményeket, ennek hírére az NB3-as csapat visszalépett a bajnokságtól. Azóta sem tudtak igazán talpra állni, jelenleg a megyei első osztályban szerepelnek, ősszel még nem sikerült nyerni és az utolsó előtti helyen állnak. A szomorú évforduló kapcsán hosszabb bejegyzést tett közzé a Lángszórós Alakulat.

Felidézték: az elhibázott makói döntéseknek köszönhetően gyerekeknek konténerekben kellett öltözni, teljes bizonytalanságban. Húsz játékos edzés előtt azzal szembesült, hogy már nincs miért edzeni. Az edző könnyes szemmekkel érezte magát elárulva, a város vezetői tönkre tettek mindent, olyan indokokra hivatkozván, hogy az iskolák fűtésére kell a pénz.

Miközben csak annyi történt, hogy egy ,,nagy” ember úgy döntött, hogy ne legyen foci a városban

– fogalmaztak sejtelmesen. Hozzátették, a környékben nem fideszes városokban, Szegeden és Hódmezővásárhelyen működött tovább a labdarúgás.

,,Ti voltatok, akik bezártátok a nagy kapkodásban a sportcsarnokot meg a mozit is. Megszűnt a női kézilabda csapat, közben most épült új kézilabda csarnok a városban. Arról nem beszélve, hogy szülészet évek óta nincs a városban, de már bőrgyógyászat sem. Úgy néz ki, amihez nyúltok, az csak rosszabb lesz, mint előtte volt”

– üzentek Farkas Éváéknak a drukkerek. A gondolataikat így zárták:

,,Persze pár hónappal később folyamatosan városi rendezvényekre, kiégett haknizó zenészekre szórjátok a milliókat. Tudjuk, tudjuk itt vannak a nyakunkon a választások. Kenyeret és cirkuszt a népnek. Csak ez már nem elég ebben a helyzetben. Ti mégis csak bújkáltok meg sunnyogtok egy éve. Persze ezeket a dolgokat jóvá már nem lehet tenni, de látszik is, hogy ez nem célotok. Tudjátok az a baj, hogy hazudtok ti is reggel, délben meg este!”

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

A nap idézete

108 éve hunyt el Görgei Artúr 1848–49-es honvédtábornok, hadügyminiszter, az 1848–49-es forradalom és szabadságharc idején több alkalommal a honvédsereg fővezére.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink