Lopják a maszkokat Makón

A Makón élek Facebook csoportban többen arról számoltak be, hogy kilopták a postaládájukból az önkormányzat által adott csomagot.

,,Mire lementünk 10 perc múlva, hogy felhozzuk az összeset, mindenki postalàdàjàból kiszedték” ,,Szintén így jártunk, zárt lépcsőház, és délután nem volt a postaládában, a postás vagy aki hozta nem dugta be teljesen, kilógott és el is lopták.” ,,Sajnos a mi lépcsőházunkban is eltünt néhány.” ,,Én is így jártam!” ,,Anyukám is így járt. Sajnos nem volt nehéz, mivel bele sem fért a postaládába.”– néhány hozzászólás a csoportból.

Mint az ismert, a védőeszközöket az országos szigorításokhoz kapcsolódan adja ingyenesen a makói önkormányzat. A csomag tartalma 2 db FFP2 típusú maszk, 2 db kézfertőtlenítő és egy tájékoztató kiadvány. A polgármester tájékoztatása szerint ezeket hétfőn és a mai nap folyamán minden makói postaládába eljuttatják. A lopások miatt így nem jut mindenkinek.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

A nap témája: Enyhül a kánikula a héten

Kánikulával kezdődik a hét, de aztán előbb egy, majd várhatóan még egy hidegfront is eléri az országot, hatásukra pedig több fokkal visszaesik a hőmérséklet. A hét második felében már jellemzően 30 Celsius-fok alatt alakulnak a csúcsértékek, vasárnap néhol csak 20 fokig melegszik a levegő – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-hez.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

Legalább 25 támogatót keres a Makói Csípős

Oldalunk célja a 2015-ös megalapítás óta Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Ezek a célkitűzések veszélybe kerültek, így számítunk azon Olvasóink támogatására, akik fontosnak tartják, hogy működjön Makón kormányfüggetlen sajtóorgánum.

Tovább olvasom »