Makó FC: ,,haveri alapon megy a játékvezetés”

Érdekes írást osztott meg a megye II-ben szereplő Makó FC oldala, ugyanis közzétették, hogy mi került a hétvégi mérkőzés jegyzőkönyvébe. A csapat állítása szerint több dolog is hozzá lett költve a valós eseményekhez.

A hétvégén hazai pályán játszott az Ásotthalomma a Makó, a vége 1-1 lett. Már a találkozó közvetítésénél is úgy fogalmaztak a makóiak oldalán: ,,Kritikán aluli játékvezetés mellett sikerült kiegyenlíteni a vendégeknek.”

Ma újabb részletet mutattak be a játékvezetők ténykedéséről. Bemutatták a jegyzőkönyvet, amiben ez olvasható:

,,A mérkőzés előtt leadott rendezői névsor szerint 5 rendező biztosította volna a rendet. A mérkőzés alatt a rendezők egy helyen tartózkodtak végig, nem osztották meg egymás között a feladatot. A mérkőzés második félidejében a magát rendezőnek beírt ………… végig „mocskos csalózott” minket, rendezői feladatát egyáltalán nem látta el. A mérkőzés végén a heves indulatok uralkodtak, a rendezők sehol sem voltak, nem biztosították a lejövetelünket. Miután kiléptünk az öltözőből …………..várt minket a folyóson és tovább szidalmazott minket.”

A makóiak annyit tettek hozzá: a játékvezetőket az autóig kísérték, a rendezők nem egy helyen voltak, hanem a kijáróban, a két kis kapunál a nézőtér felöl és a lelátón.

,,A szidalmazást elismerjük, sajnos megdolgoztak érte. Felháborító, hogy bármit leírhatnak és azt készpénznek veszik és az is, hogy haveri alapon megy a játékvezetés”

– fogalmaztak.

A bejegyzés alatt Csernus Imre, a csapatot működtető cég ügyvezetője azt is elárulta:

,,Idézni is tudok a partjelzőtől,aki mosolyogva ment oda hazafelé menet a vendégek egyik játékosához, hogy „Figyi ki kellett volna állítani, de azért szóltam sokszor,mert már így a szezon vége felé nem akartalak…”

Közben az is kiderült, hogy a Szeged Pázsit csapatát kizárták, így 6 ponttól, és 17 lőtt góltól fosztották meg a makóiakat. Igaz, az előttük álló csapatoktól is levontak 6-6 pontot, de a gólkülönbségük kicsit romlott.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink