Makói Hírek: 8 oldalon most 14 fotón szerepel Farkas Éva

Makói Hírek c. 8 oldalas önkormányzati újság legutóbbi számában 14 képen láthatjuk a polgármestert. Pozitívum, hogy a három ellenzéki képviselő (Zeitler Ádám, Gáspár Sándor, Mucsi Tamás) is helyet kaphatott a lapban.

Az újságból kiderül, hogy kulcsrakész a Szikszai óvoda épülete, elindul végre a fürdőbővítés (több évnyi késés után – a szerk.), a város is gyéríti a szúnyogokat majd, nemzetközi sikert ért el a Makói Magánzeneiskola és hogy nyáron adják át a Kálvin utcai orvosi rendelőt.

Mint arról többször beszámoltunk, évente legalább 100 millió forintot költ el az önkormányzat kommunikációra. Ebben szerepel többek között ennek az újságnak a kiadása.

Az önkormányzati lap emlékezetes húzása volt, amikor egy 95 éves néni köszöntésekor csak a feje búbját sikerült lefotózni, de legalább Farkas Éva Erzsébet polgármester látszott; vagy amikor három hónap után került bele ellenzéki képviselő. Tavaly februárban ugyanazokat tüntették fel elhunytként, akik házasságot kötöttek. Majd novemberben hónapok után javították ki az ügyfélfogadási információkat.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

A nap idézete

,,A vakot (…) átvezetik az utcán, a bénán is segítenek, de a dadogóst mindenki csak kiröhögi.”

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

Vizsgálják a Tisza és a Maros gátrendszerét

A Tisza és a Maros alsó szakaszának településeket, ipari és mezőgazdasági területeket és nem utolsó sorban emberéleteket is védő, 80 kilométeres gátrendszerét vizsgálják a Szegedi Tudományegyetem (SZTE) kutatói roncsolásmentes módszerekkel – tájékoztatta a felsőoktatási intézmény közkapcsolati igazgatósága az MTI-t.

Tovább olvasom »