Maroslele védőnőjét köszöntötték

Opre Ágnes 30 éve dolgozik az egészségügyben. Ma reggel a munkatársai, Drimba Tibor polgármester és Szabó Szabolcs szociális intézményvezető köszöntötték.

A polgármester úgy fogalmazott:

,,Köszönetünket és hálánkat fejeztük ki lelkiismeretes munkájáért, melyből 18 évet Maroslelén védőnőként töltött el. Első gyermekünk abban az évben született és csak pár hónapja éltünk itt. Köszönöm szülőként is a szakmai de elsősorban az emberi segítséget”

Opre Ágnes diplomáját 1993 júniusában szerezte a Szent-Györgyi Albert Orvostudományi Egyetem Főisolai Kar védőnőképző szakán. Maroslelén körzeti védőnőként 2005. szeptember elsején kezdte meg munkáját.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

Szalagot kaptak a makói Kerisek is

Február 8-án a Keri szakképző iskola tanulóinak tűzték fel a végzősöknek hagyományosan járó kék szalagot, annak jelképeként, hogy képzésük utolsó szakaszába léptek.

Tovább »

A nap idézete

60 éve született Détár Enikő, a Magyar Érdemrend lovagkeresztjével kitüntetett Déryné-díjas magyar színésznő, szinkronszínész, előadóművész.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink