Még Farkas Éva oldalán is kiakadtak a rezsicsökkentés korlátozására

Tulajdonképpen bármit tesz közzé Makó polgármestere, általában támogató hozzászólások érkeznek és pozitív reakciók. A megváltozó rezsicsökkentés hírére azonban nem ez történt.

Szerdán megosztotta oldalán Farkas Éva Erzsébet a kormány bejegyzését, miszerint 1,5 milliárdról 2-re növelik a gázkitermelést itthon, további gázkészleteket szerzünk be, kiviteli tilalom lesz érvényben az energiahordozókra és a tűzifára, fokozzák a szénbányászatot, minél előbb újraindítják a Mátrai Erőművet, kezdeményezik a Paksi Atomerőmű üzemidejének meghosszabítását és aki az átlagnál többet fogyaszt otthon, az a többletfogyasztását piaci alapon fizeti majd ki. A jelenlegi információk szerint ez havi 210 kWh villanyáram-fogyasztást és 144 köbméter gázfogyasztást jelent, efölött piacon áron számlázzák ki.

A polgármester oldalán a következőket írták:

,,Az átlagot számolják ki tisztességesen!!”

,,ne legyenek illóziódid mindenki átlag feletti , nézd meg a fogyasztást , mi biztosan de szerintem ti is !”

,,Mi is sajnos pedig nem palotában lakunk”

,,Isteni , nagyon örülünk menjen a sleppjével együtt oda ahova gondolom !”

,,Gulyás Gergely menjen a jó büdös ……..!!!!”

,,Nekünk csak villany van. Azzal megy a fűtés. Gáz nincs. Azzal csak úgy lehet spórolni, ha nem fűtünk. Télen az kicsit olyan, hogy is mondjam, szélsőséges megoldás lenne. Mondjuk azért erre az átlagszámításra kíváncsi lennék, hogy is jött ki pontosan.”

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

A nap témája: A magyar lakosság több mint fele lejjebb veszi a fűtést

Alacsonyabb hőmérséklettel, gyorsabb zuhanyzási idővel és LED-es izzókkal terveznek spórolni a legtöbben a magyarok közül a megnövekedett rezsiárak miatt – derül ki az IKEA kutatásából. A megkérdezettek többsége szerint jobb lenne a 18 fok feletti hőmérséklet otthon, a legtöbben mégis lejjebb tekerik majd a termosztátot, és takarékos termékeket is igyekeznek beszerezni.

Tovább »

A nap idézete

101 éve született Jancsó Miklós kétszeres Kossuth-díjas és Balázs Béla-díjas magyar filmrendező, forgatókönyvíró, érdemes és kiváló művész.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

A nap témája: Az államtitkár szerint a gyengülő gazdaság miatt a tanárok meggondolják majd a felmondást

Erkölcsi győzelemként értékelte a Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete (PDSZ) a Kúria azon döntését, amely szerint jogszerű volt a pedagógusok sztrájkja januárban – mondta Komjáthy Anna, a szervezet választmányi elnöke az rtl.hu-nak. A jövőbeli munkabeszüntetésekre azonban ez nem lesz hatással, mert azóta a kérdést már jogszabály rögzíti.

Tovább olvasom »