Mészáros Sándorné most polgári pert indít Mucsi Tamás ellen

Mint arról beszámoltunk, rágalmazásért 2 millió forintot szeretett volna Mészáros Sándorné, önkormányzati bizottsági kültag az egy évvel ezelőtt megjelent alpári videó miatt. A jogerős ítélet szerint Mucsi Tamás, DK-s önkormányzati képviselőt 10 ezer forint perköltség megfizetésére kötelezték és rágalmazásért 1 év próbára bocsátást kapott. Szabó Bálint, a bizottsági tag jogi képviselője elmondta, polgári pert indítanak a DK-s önkormányzati képviselővel szemben továbbra is követelve a 2 milliós sérelemdíjat és követelik, hogy mondjon le a képviselői tisztségéről.

2 millió forintért a polgári peres eljárást megindítjuk és az ebből befolyt összeget közcélra fordítja a sértett – fogalmazott Szabó Bálint.

Mészárosné elmondta: ismét az igazság győzött, mindenkinek üzenem, hogy álljon ki magáért. Nincs az az ember, aki büntetlenül bárkivel bármit megtehet. Szerinte ha Mucsi Tamásnak ,,egy cseppnyi lelkiismerete van“, akkor azonnal lemond. Ezt indítványozni fogja, ha magától nem teszi meg. ,,Őt nem az emberek választották meg, ő egy listán bejutott képviselő.” – fogalmazott.

Erre reagálva Mucsi felhívta rá a figyelmet, az valamiért nem érdekli őket, ki készítette a lejárató videót. Azt is hozzátette, már a bíróságon sajnálatát fejezte ki a vádlóját ért 2 másodpercnyi sérelem miatt. Szerinte ,,bocsánatot kérnie azonban azoknak kellene, akik a videót készítették. Azok pedig inkább a Fideszen belül kereshetőek.” Hozzátette, nem mond le, amíg Varga Judit és Simonka György is ott ül a Parlamentben.

(Fotó: Pillanatkép Szabó Bálint Facebook videójából)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

Az emberek elkezdték felhalmozni az élelmiszert, lejárhat az árstop

A múlt hétvégén nemcsak a szokásos nagybevásárlást végezték el az emberek, hanem az árstopos termékekből is többet vásároltak, elkezdtek felhalmozni, mivel senki sem tudja, hogy a jövő héttől megszűnik-e az árstop, amelynek hatására hatalmasat drágulnának ezek a termékek – írja a Portfolio.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

Vizsgálják a Tisza és a Maros gátrendszerét

A Tisza és a Maros alsó szakaszának településeket, ipari és mezőgazdasági területeket és nem utolsó sorban emberéleteket is védő, 80 kilométeres gátrendszerét vizsgálják a Szegedi Tudományegyetem (SZTE) kutatói roncsolásmentes módszerekkel – tájékoztatta a felsőoktatási intézmény közkapcsolati igazgatósága az MTI-t.

Tovább olvasom »