Milliókat nyert két makói egyesület

A Jobb Makóért Egyesület és a Makói Polgári Nyugdíjas Egyesület 8-8 millió forintot nyert a Miniszterelnökség Városi Civil Alap elnevezésű pályázatán. Érdemes megemlíteni, hogy 4 millió forintot kapott a Polgári Együttműködés Hódmezővásárhelyért Egyesület is, akik tavaly és előtte teleplakátolták Vásárhelyt. (Kiemelt fotó: a Jobb Makóért Egyesület székhelye/Google Maps.)

A Jobb Makóért Egyesület elnöke Weszely Tamás, akinek az exfelesége Véghseő Henriett, aki a 2014-19 közötti időszakban fideszes önkormányzati képviselő volt. Az egyesület és a helyi Fidesz már 2010-ben közösen tartott Szent István-napi ünnepséget, 2014-ben pedig nyíltan támogatta a makói Fideszt és Farkas Évát, még polgármesterjelöltként.

A Makói Polgári Nyugdíjas Egyesületről sok mindent nem lehet tudni. A bírósági nyilvántartás szerint székhelye a Ráday utcában van, az elnöke Erdei Andrásné. A 2020-as beszámolójuk szerint 22 ezer forint bevételük volt és 3 ezer forint kiadásuk.

A Polgári Együttműködés Hódmezővásárhelyért Egyesület 2019-ben és 2020-ban is óriásplakátokkal lepte el Vásárhely utcáit, később kiderült, hazugságokat állítottak a polgármestert ,,szembesítő” plakátokon.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

A nap idézete

108 éve hunyt el Görgei Artúr 1848–49-es honvédtábornok, hadügyminiszter, az 1848–49-es forradalom és szabadságharc idején több alkalommal a honvédsereg fővezére.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink