Nem került bele a faszobor a makói önkormányzati újságba

Farkas Éva Erzsébet minden polgármesteri tevékenységét fotóval dokumentálja. A megosztóra sikerült, az alkotó szerint angyalt ábrázoló szoborról készült fénykép mégis kimaradt a Makói Hírek c. önkormányzati újságból.

A faszobor nagy érdeklődésre tartott számot a közösségi médiában. Egyesek szerint a 18 éven aluliak tábla lemaradt a képről, egy másik olvasónk hiába kereste, nem találta az angyalt, míg az alkotó szerint nem lenne ennyi rossz szándékú megjegyzés, ha nem a polgármesterről lenne szó.

Farkas Éva Erzsébet mindent fotóval dokumentál, ami polgármesteri tevékenységéhez köthető, így történt ez a szobor átadásakor is. A fénykép azonban mégsem szerepel az önkormányzati lapban. A makói adóforintokból kiadott újságban egyébként az eddigiekhez képest visszafogottan szerepelt a polgármester: a 12 oldalon 9 képen ismertük fel.

Bár a faszobor kimaradt, megtudhatjuk, hogy 150 ezer forintra emelték a bébikötvény összegét; jól halad a Hagymatikum bővítése; 10 ezer forintos utalványt kapnak a makói nyugdíjasok; igényelhető a tűzifa támogatás; hogy áll a járdaprogram; az oltásra buzdítanak és hogy korlátozásokat vezettek be a hivatalban.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

A WHO európai igazgatója szerint a kötelező oltás a végső megoldás

Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) európai regionális vezetője, Hans Kluge szerint a szervezetet nagyon aggasztja a vírus terjedése a kontinensen, a covid ugyanis márciusig akár 500 ezer ember halálához is vezethet, ha nem tesznek azonnali lépéseket a régió országai azért, hogy megfékezzék a járványt – írja a BBC cikke nyomán a Telex.

Tovább »

A hajrában győzött a Makó FC

Két csereként beszállt játékos góljaival, a 74. és a 92. percben szerzett találatokkal három ponttal tért haza Gerjenből a makói csapat. Tizennyolc lejátszott mérkőzés után a második helyen állnak az NB3 közép csoportjában.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

A hajrában győzött a Makó FC

Két csereként beszállt játékos góljaival, a 74. és a 92. percben szerzett találatokkal három ponttal tért haza Gerjenből a makói csapat. Tizennyolc lejátszott mérkőzés után a második helyen állnak az NB3 közép csoportjában.

Tovább olvasom »

Bedrogozva verte agyon, majd gyújtotta fel kislányát egy aradi férfi

Mint arról beszámoltunk, egy gyermek részben megégett holttesttét október 31-én találta meg egy aradi temető közelében egy kutyát sétáltató férfi. Az aradi törvényszéki ügyészség megállapította, hogy kábítószer hatása alatt volt tettének elkövetésekor a 23 éves aradi férfi – számolt be róla az aradihirek.ro.

Tovább olvasom »