Nyilatkozatháború a Polgármesteri Hivatal és a DK között

[ad 1]

Czirbus Gábor alpolgármester szerint tele volt patkánnyal a városháza épülete, Mucsi Tamás, a DK választókerületi elnöke szerint most van tele két lábon járóakkal. A jegyző feljelentette a baloldali politikust, de erről az alpolgármester tartott sajtótájékoztatót, ami után Mucsi elnézést kért.

A facebookon tett közzé egy bejegyzést Mucsi Tamás a következő szöveggel február 19-én: ,,Azért röviden reagálnék Farkas Éva Erzsébet Magyar Időkben tett nyilatkozatára. Aki olvasta, az tudja miről van szó. A Polgármesteri Hivatalban nem voltak soha patkányok, de már ezt is megoldották. Minden folyosón azok rohangálnak! Kétlábon járók.”

Ezt követően rágalmazás és becsületsértés miatt feljelentette a makói polgármesteri hivatal vezetője, dr. Bálint-Hankóczy Beatrix jegyző Mucsit, erről ma tartott sajtótájékoztatót az alpolgármester. Elmondta: a választások után áldatlan állapotokat találtak a hivatalban, csótányok és patkányok tanyája volt az ingatlan.

Czirbus szerint azt, hogy őket, mint politikusokat milyen jelzőkkel illetnek, vállalnunk kell, de a városháza munkatársairól, köz- és kormánytisztviselőkről nem lehet így beszélni. Úgy gondolja, ezt a jelzőt talán még azokra is értette a DK elnöke, akik ügyet intézni jönnek.

Mucsi Tamás az alábbi közleményben reagált tettére:

“A mai napon a Makó Híradó hírportál cikkéből értesültem arról, hogy a jegyző becsületsértésért tett feljelentést ellenem.

Az említett bejegyzést eltávolítottam az oldalamról. Ha valakit megsértettem attól elnézést kérek! Természetesen személyesen senkire nem gondoltam, legfőképpen nem az ügyeiket intéző makóiakra. Egyszerűen csak értetlenségemnek adtam hangot, hiszen évekig dolgoztam az épületben, de patkányokkal sosem találkoztam. Annak azonban örülök, hogy sokan követik a facebook oldalam.

Sajnálom, hogy ilyen mondva csinált kérdésekkel igyekeznek elterelni a figyelmet arról az egyeztetésről, amelyet a makói iskolák és a betelepítési kvóta ügyében kezdeményeztem. Bizonyára ha egy “realitásérzéket elvesztő törpepárt” választókerületi elnöke lennék, senki nem törődne azzal, milyen bejegyzéseket teszek közzé.”

[ad 2]

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink