Óföldeákra tekertek a Kerisek

A HSZC Makói Návay Lajos Technikum és Kollégium századik tanévének alkalmából kerékpártúrát szerveztek szombaton névadójuk tiszteletére. Nagyjából két osztálynyi diák jött össze, pedagógusok, valamint szülők és külsősök is.

Az iskola Návay Lajos születésnapját koszorúzással, megemlékezéssel ünnepelte az elmúlt héten. Most a Návay család régi birtokára, Óföldeákra szerveztek egy bicikli túrát.

Ez egy jó szombati program, ezen kívül ez egy bemelegítés arra, hogy a 100 év kapcsán egy 100 kilométeres kerékpártúrát tervezünk tavaszra – fogalmazott a Makói Csípősnek Papós András. Az igazgatótól megtudtuk, a Návay-kúria volt az úti cél, ott Gilicze János levéltáros tartott egy előadást a pihenőidőben.

Az iskola következő programja a századik évforduló kapcsán a Keri-bál lesz, amelyre már várják az öregdiákok jelentkezését és már nagyon készülnek.

Szeretne a jövőben is olvasni hasonló cikkeket?

A Makói Csípős mögött nem állnak milliárdosok, működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk. A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink