Szirbik Imre számon kérte volna Mucsi Tamás ígéreteit

Ha a dk-s politikus bejutott volna a parlamentbe. Az egyébként nem derült ki, hogy Kiszombor független polgármestere, a makói Fidesz alelnöke számon kéri-e azt, aki tényleg mandátumot szerzett.

Szirbik Imre ezúttal is a Facebookon került vitába. Mint az ismert, Mucsi Tamás az ellenzéki közös lista 55. helyén szerepelt, így ha jó eredményt ért volna el az Egységben Magyarországért szövetség, a makói politikus könnyen parlamenti képviselő lehetett volna. Ennek kapcsán feszült egymásnak Mucsi és Szirbik. Utóbbi szerint, hogy nem jutott be listáról a dk-s jelölt, ,,az égő, nem a szemét a hordóban” – utalva arra a pletykára, miszerint hordóban égeti a szemetet Kiszomboron. Mucsi szerint ez a keresztényi szeretet, ahogy a felebarátaikkal bánnak, ettől rázza a libabőr.

Szirbik erre felhozta, hogy a 2020-as időközi polgármester-választáson sokat bántotta Mucsi. Elárulta: felírta, hogy 8 dolgot is ígért a makói jelölt, ha parlamentbe kerül, de ezeket nem tudja már beváltani.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

A nap idézete

75 éve született Kishonti Ildikó (született: Schnur Ildikó) magyar színésznő.

Tovább »

Az emberek elkezdték felhalmozni az élelmiszert, lejárhat az árstop

A múlt hétvégén nemcsak a szokásos nagybevásárlást végezték el az emberek, hanem az árstopos termékekből is többet vásároltak, elkezdtek felhalmozni, mivel senki sem tudja, hogy a jövő héttől megszűnik-e az árstop, amelynek hatására hatalmasat drágulnának ezek a termékek – írja a Portfolio.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

Vizsgálják a Tisza és a Maros gátrendszerét

A Tisza és a Maros alsó szakaszának településeket, ipari és mezőgazdasági területeket és nem utolsó sorban emberéleteket is védő, 80 kilométeres gátrendszerét vizsgálják a Szegedi Tudományegyetem (SZTE) kutatói roncsolásmentes módszerekkel – tájékoztatta a felsőoktatási intézmény közkapcsolati igazgatósága az MTI-t.

Tovább olvasom »